© Baykuş Haber

Yüksekovalı 100 kadın, 100 fidan dikti

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA HALK EĞİTİM MERKEZİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE BİR ARAYA GELEN 100 KADIN, 100 FİDAN DİKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Yüksekova Halk Eğitim Merkezi'nin öncülüğünde bir araya gelen 100 kadın, toplamda 100 fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Yüksekova Halk Eğitim Merkezi, bölge halkına çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Canan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Karlı köyünde bulunan Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Hatıra Ormanı'nda düzenlendi. Kadınlar, bu özel etkinlik kapsamında toplamda 100 fidan dikti.

Usta öğretici Mahsima Salar, kadınların katkılarıyla yapılan bu fidan dikme etkinliğinin önemini vurgulayarak, "100 kadınla birlikte 100 fidan dikimini gerçekleştirdik. Bizler buradayken bu ağaçlar da yaşayacak. Bu etkinlik, çocuklarımızın geleceği için güzel bir katkı oldu" şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğretici olan Emine Yücedağ da, "100 kadın usta ile bir araya gelerek 100 fidanı diktik. Bu güzel etkinlik, hepimizin geleceği için hayırlı bir iş oldu" dedi.

Vatandaşlardan Zübeyde Açıkel ise, "Bugün çok anlamlı bir gün ve bu nedenle çok mutluyuz. Burada böyle bir alanın oluşturulmasında büyük katkısı olan Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Canan'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuşarak etkinliği değerlendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER