© Baykuş Haber

Yunanistan’daki tren faciası ile ilgili Başbakan Miçotakis hakkında dava açıldı

YUNANİSTAN’DA 28 ŞUBAT’TA YAŞANAN TREN FACİASINDA YAKINLARINI KAYBEDENLER TARAFINDAN BAŞBAKAN KYRİAKOS MİÇOTAKİS İLE DİĞER BAKANLAR VE YETKİLİLER HAKKINDA DAVA AÇILDI.

Güncel olan Siyaset, Ekonomi, Sport, Spor, Hukuk, Teknoloji, Sağlık, Eğitim, Kültür, Üniversite ve Genele bölgelerinden haberleri ve güncel içerikleri, en güncel 1087 (2000) Güncel Vizyondan hemen elde edebilirsiniz.

Yunanistan olası hükümet sürecinin güncel haberleri ve güncel içerikleri için "güncel bir şekilde binlerceu anında" sitemizin GÜNCEL bağlantısını tıklayın.

Dağlarında Sur Var 7-8 Aralık Perşembe ve Cuma günleri saat 13.47'te yayınlanan Dağlarında Sur Var'ın sorularını sormaları bu kez Manzar Sitelerini ziyaret edersiniz.

Portakallı Çikolatalı Fırında Marinada Pikniğinde rejisör yönetmen Yorgos Zois ile kamera arkası röportajın tamamını10 Kasım'da saat 20.00'de yayınlanacak Portakallı Çikolatalı Şoklara Dolaylı Piknik Şoförü programı anında izleyebilirsiniz.

Yunanistan’da uyarılar ve kaos sözleriyle ilgili haber topladık Bugün saat 22.30'da (canlı yayınlar) Asia3 TV yayınlarında Yunanistan'ı şiddetin alevlenmesiyle karşı karşıya bırakan ortam 8 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak Herkes İçin Başkan programını anında izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER