© Baykuş Haber

Yunus timi kazaya karıştı, 1 polis memuru yaralandı

ARNAVUTKÖY’DE SEYİR HALİNDE OLAN YUNUS POLİS MEMURU DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE YOL KENARINDA PARK HALİNDE OLAN BİR ARACA ÇARPTI. KAZA DA POLİS MEMURLARINDAN BİRİ YARALANDI. YARALI MEMURA İLK MÜDAHALE MESLEKTAŞLARI TARAFINDAN YAPILDI.

Arnavutköy ilçesinde, seyir halindeki Yunus polis ekibi kaza geçirdi. Kazada, motosiklet sürücüsü polis memuru direksiyon kontrolünü kaybederek yol kenarında park halinde olan bir araca çarptı. Motosiklette bulunan polis memurlarından biri yaralandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, motosikletle seyir halinde olan Yunus polis timi, motosiklet sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza yaşandı. Kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarında park halinde olan bir araca çarparak durdu. Kazada motosiklette bulunan polis memurlarından biri yaralandı.

Yaralı polis memuruna olay yerinde meslektaşları tarafından ilk müdahale yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan polis memuru ambulansla hastaneye kaldırıldı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazaya ilişkin olay yerinde bulunan vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntü çekerken, polis ekipleri de olayın detaylarını incelemeye aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER