© Baykuş Haber

Yunus timlerine 7 yeni motosiklet törenle verildi

SAKARYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN MOTOSİKLETLİ YUNUS TİMLERİNE 7 YENİ MOTOSİKLET TÖRENLE VERİLDİ. BU ÇERÇEVEDE TOPLAM 21 MOTOSİKLETLİ YUNUS POLİSİ, ŞEHİR GENELİNDE VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki motosikletli yunus timlerine 7 yeni motosiklet teslim etti. Bu gelişmeyle birlikte toplam 21 motosikletli yunus polisi, şehir genelinde vatandaşlara hizmet verecek.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Sakarya İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'un katılımıyla gerçekleşen törende, motosikletlerin teslimi düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından dua edildi ve yapılan tören sonrasında 21 motosikletli yunus timleri görev yerlerine uğurlandı.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, törende yaptığı konuşmada, "Bugün 7 motosikletimizi daha hizmete alıyor İl Emniyet Müdürlüğümüz ve toplam 21 motosikletli yunus polisi Sakaryalılara hizmet edecek. Yapılan bu çalışma, Sakaryalıların daha huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Bu anlamda emeği geçen il emniyet müdürümüze, yardımcılarına ve tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum. Görev yapacak olan tüm yunus ve diğer personelimize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, yolunuz açık olsun" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER