© Baykuş Haber

Yunusemreden iki Türkiye şampiyonu daha

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN JUDOCULARI OĞUZHAN UYGUN VE POYRAZ ÇAKAL, UŞAK'TA DÜZENLENEN OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER JUDO TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ'NDE ALTIN MADALYA KAZANDI.

Yunusemre Belediyespor'un başarılı judocuları Oğuzhan Uygun ve Poyraz Çakal, Uşak'ta gerçekleştirilen Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği'nde altın madalya kazandılar. Yunusemre Belediyespor'un judo alanındaki başarılarına bir yenisini ekleyen bu iki genç sporcu, Manisa'nın gururu oldular.

Yunusemre Belediyespor, birçok yaş kategorisinde elde ettiği madalyalarla adını duyururken, okul sporları müsabakalarında da büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Judo Federasyonu ve Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından 13-14 Haziran tarihlerinde Uşak'ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği'nde mücadele eden Oğuzhan Uygun (30 kilo) ve Poyraz Çakal (50 kilo), Türkiye şampiyonu olarak dikkatleri üzerlerine çektiler.

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, bu başarıyla gururlandıklarını ifade etti. Alkan, kulüplerinin Türkiye'de judo altyapısının en iyi örneklerinden birine sahip olduğunu vurguladı. Oğuzhan ve Poyraz gibi genç yeteneklerin milli takım için büyük potansiyele sahip olduğunu belirten Alkan, sporcularını ve antrenörlerini tebrik ederek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER