© Baykuş Haber

Yunusemreli gençler Karaman biletini kaptı

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN TEKVANDOCULARI, İL BİRİNCİLİĞİNDE 9 MADALYA KAZANARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA KATILMAYA HAK KAZANDI.

Yunusemre Belediyespor'un genç tekvandocuları, Manisa Gençler Tekvando İl Birinciliği'nde büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen bu önemli yarışmada, Mavi Beyazlı takım toplamda 9 madalya elde etti. Bu madalyalar arasında 4 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya bulunuyor.

Yunusemre Belediyespor'un genç tekvandocuları, 17-22 Haziran tarihlerinde Karaman'da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'nda Manisa'yı temsil etme hakkını elde ettiler. Bu büyük başarıya imza atan sporcular ve antrenörleri, kulüp yönetim kurulu tarafından tebrik edildi.

Genç Kızlar kategorisinde 63 kg'da Alanur Hatice Topaç birinci, 59 kg'da Ecrin Almina Kurşunlu birinci, 59 kg'da Hilal Çobanoğlu ikinci, 49 kg'da Meryem Betül Şimşek üçüncü olurken; Genç Erkekler kategorisinde 55 kg'da Mustafa Bingöl birinci, 73 kg'da Deniz Vardar birinci, 59 kg'da Ramazan Emektar ikinci, 68 kg'da Ömer İlkazi ikinci ve 59 kg'da Mehmet İbiş üçüncü sıralamayı elde etti. Bu sonuçlarla sporcular, hem bireysel başarılarıyla hem de kulüp olarak büyük gurur yaşattılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER