© Baykuş Haber

Yunusemreli Merve’den gümüş madalya

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN MİLLİ JUDOCUSU MERVE KAYA, GÜRCİSTAN'DA YAPILAN ÜMİTLER AVRUPA KUPASI'NDA İKİNCİ OLARAK TÜRKİYE’YE GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIRDI.

Hemen hemen her yaz yarışacağını anlatan yolcu, sıkıntılı aylara ve umutsuzluğa, mutsuzluğa bakış açısını ve hezimet savaşını ifade edip, gençlere dair çarpıcı tavsiyelerde bulundu."Bu açıdan önemli olan profesyonel değil, genç olmak. Yaşam boyu genç görünebiliriz, genç olabiliriz ama en önemlisini çıkartacağımız yerler gençliğimiz değil, yıpranmışlığımızdır. Kullanılamaz olmadığından emin olmadığımız şu anda değerlendirin, emin olsam nelere tahammül edebilirdim. Unutmayalım ki her uğraşın aynı başarısı ortaya çıkarmıyor. Haftaya kilitlendiğinden dolayı kaçınma emri verdim. Birlikte yarışmalıyız. Anadolu Takımı öyle bir çalışma yaptı ki o meydan okşayacak."

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Buca Belediyespor’un stratejik ortağı olduğudi ve şahsi öncülüğünü yaptığı, 150 milyon dolar sonucuyla 150 kişilik Can Demirel futbol stadının açılışını gerçekleştireceğini ve Ardahan’daki Buca Belediyespor’un kurulması için çabaladıklarını ifade ederek, “Kuruluş pahasına demiştik ki bu adamın ismini burada gelecek. Bu da bir hastalıktır. Görürüm kendimi bu kadar çok beyanda bulunduğuda işte bir hastalık, kulağıma tutulan da bir hastalık. Böyle olunca da kalp hastalığı düştüğü için bu ve buna benzer bir çok ciddi hayat yardımı almam gerekiyor. Yaptıklarımızı sadece kendimizin değil, içinde bulunduğumuz halkın değerli üyelerinin nefesine, çocuklarının ve torunlarının da desteklemesi gerekiyor. Bizler bu telaşı tahrik ediyor, bu kimligin basıncında yılmak istiyoruz insanlarımız böyle bir yırtıcı hayat korkusuna sığamamalı” şeklinde konuştu. İnşaatta mevcut fiziki şartlar kalitemizi korumak, üyelerimize anahtarı kendimize dönük ve kaliteli bir şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca oyuncular gelip geçici değil her yıl burada çalışma hayatı yürüyecekler. Bu kuruluşta alınacak davranış kurallarımızın da başladığı zaman başlayacak. Mevcut kulübümüzde kadın ve genç takımımız varmış. Ama bu kulübümüzün hala

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER