© Baykuş Haber

Yunusemreli Poyraz, Türkiye ikincisi oldu

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN MİNİK JUDOCUSU POYRAZ ÇAKAL, BALIKESİR'DE DÜZENLENEN MİNİKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA GÜMÜŞ MADALYA KAZANARAK MANİSA'NIN GURURU OLDU.

Yunusemre Belediyespor'un genç judocusu Poyraz Çakal, Manisa'nın gururu olmaya devam ediyor. Balıkesir'de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası'nda 50 kilo kategorisinde gümüş madalya kazanan Çakal, Türkiye'yi Romanya'da yapılacak Balkan Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen bu büyük organizasyonda Manisa'yı temsil eden Yunusemre Belediyespor'un diğer genç judocuları da büyük başarılar elde etti. Erdem Topuz, 46 kilo kategorisinde Türkiye 5'incisi olurken, Oğuzhan Uygun 30 kilo kategorisinde Türkiye 7'ncisi ve Aydın Giray Zeytin de 30 kilo kategorisinde Türkiye 9'uncusu olarak sıralamalarda yer aldılar. Bu genç yetenekler, kulüplerinin gelecekteki umudu olarak dikkat çekiyorlar.

Poyraz Çakal'ın milli takıma seçilmesi ve Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme başarısı, Manisa judosu için gurur verici bir olay olarak kayda geçti. Bu genç yeteneklerin spor kariyerlerindeki başarılarına daha da tanık olacağımız kesin.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER