© Baykuş Haber

Yüreğir Belediyesi kreşlerinde mezuniyet sevinci

YÜREĞİR BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER, YÜREĞİR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN TÖRENDE MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI.

Adana Yüreğir Belediyesi'nin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet töreninde büyük bir sevinç yaşadı. Bu mutlu günün ardından Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yeni bir müjde vererek Yüreğir'e üçüncü bir kreş açacaklarını açıkladı.

Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Hanım Sabuncu Kreşi'nde eğitim alan 6 yaş grubu öğrencileri, mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar. Mezuniyet töreni, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in, eşi Raziye Kocaispir'in, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil'in, MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Asım Gül'ün, hayırsever iş insanı Ahmet Sabuncu ve eşi Hatice Sabuncu'nun da katılımıyla gerçekleşti.

Minik öğrenciler, renkli gösterilerle ve performanslarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Törenin sonunda karne ve başarı belgelerini alan minikler, mezuniyet coşkusunu keplerini fırlatarak ifade ettiler.

Mezuniyet töreni öncesinde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kreş sayısını artırma sözü verdi. Başkan Kocaispir, "Yüreğir'i insan odaklı bir belediyeciliğin merkezi haline getirmekten gurur duyuyoruz. Bugün burada geleceğimiz, umudumuz, aydınlık yüzümüz yavrularımızın mezuniyet coşkusuna ortak oluyoruz. Çocuklara verilecek en güzel hediye eğitimdir. Atakent ve Hanım Sabuncu kreşlerimiz Adana'da en iyi, en kaliteli eğitim veren kreşlerden ikisidir. Şimdi de Allah nasip ederse üçüncü kreşimizi Kazım Karabekir mahallemizde faaliyete geçirmek için çalışmalara başladık. Yakın zamanda ihalesini yapıyoruz. Çok kısa bir süre içinde Yüreğir'de 3 kreşimiz olacak" dedi.

Başkan Kocaispir, yıl boyunca fedakarca çalışan öğretmenlere teşekkür ederken, çocuklara başarılı bir hayat ve aileleriyle birlikte güzel bir yaz tatili diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER