© Baykuş Haber

Yürekleri burkan cenaze: Kemikleri plastik kutunun içerisinde getirildi

KAYSERİ'DE 21 YIL ÖNCE KAYBOLAN VE GEÇTİĞİMİZ YIL DAĞLIK ALANDAKİ SU KUYUSUNDA KEMİKLERİ BULUNDUKTAN SONRA CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKAN AYŞE KAVAK, 21 YILIN ARDINDAN KOCASININ MEZARINA DEFNEDİLDİ.

Kayseri'de tam 21 yıl önce kaybolan Ayşe Kavak'ın kemikleri, geçtiğimiz yıl Yılanlı Dağı'ndaki bir su kuyusunda bulundu. Cinayete kurban gittiği belirlenen Kavak, 21 yıl sonra kocasının mezarına defnedildi.

Kayseri'de geçtiğimiz 28 Mayıs'ta, Yılanlı Dağı'ndaki bir su kuyusunda insan kemikleri olduğu ihbarı üzerine başlatılan çalışmada, Ayşe Kavak'a ait kemikler ve kadın çantası bulundu. İlgili kurumlar tarafından yapılan incelemeler sonucu kemiklerin Ayşe Kavak'a ait olduğu teyit edildi. Kavak'ın 21 yıl önce kaybolduğu ve cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Cinayeti aydınlatmak amacıyla başlatılan soruşturmanın sonuçlarına göre, Ayşe Kavak'ın gasp edilen cep telefonunun izlenmesi sonucu M.A. isimli bir şahsın telefonu kullandığı tespit edildi. Ancak dosya, 20 yıllık zaman aşımı nedeniyle M.A. serbest bırakıldı.

Kavak'a ait kemikler ailesine teslim edildi ve cenaze namazının ardından Kayseri Ambar Mezarlığı'nda, kocası Halil Kavak'ın yanına defnedildi.

Bu olay, uzun bir süreden sonra çözülen bir cinayetin trajik hikayesini anlatmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER