© Baykuş Haber

Yüzlerce modifiye araç tutkunu Başkentte bir araya geldi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, yüzlerce modifiye araç ve on binlerce motor sporu tutkunu bir araya geldi. Bu heyecan verici buluşma, Kahramankazan Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleşen "Yeraltı Fest" kulübü tarafından düzenlendi ve 10-11 Haziran tarihlerinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un katılımıyla renk kattı.

Kahramankazan'da gerçekleşen bu modifiyeli araç etkinliği, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 300'den fazla süper spor, klasik ve modifiyeli profesyonel drift aracını, 50 binden fazla modifiyeli araçseverle buluşturdu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, etkinlik alanına Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile geldi. Başkan Oğuz, "Modifiyeli araçlarla uğraşan kardeşlerimiz, 'Başkanım, Togg'u da davet edelim, acaba aramıza katılır mı?' dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve öncesinde Bakan Mustafa Varank'a bu isteği ilettik ve Togg da etkinliğe katıldı. Arkadaşlarımız bu katılımdan büyük mutluluk duydu ve gurur yaşadı." şeklinde konuştu.

Başkan Oğuz, etkinliği ikinci kez düzenlediklerini belirterek, "Geçen sene bu gençlere şunu söyledik: 'Her gece sokaklarda modifiye yapmayın, yılda bir defa gelin Kahramankazan'da yapın ve sizin için güvenli bir ortam hazırlayalım.' Geçen sene buraya Türkiye'nin farklı bölgelerinden 250 araç geldi ve 35 bin seyirciyi ağırladık." dedi.

Ergün Yıldırım gibi modifiye tutkunu araç sahipleri de farklılığı arayışlarına vurgu yaparak, "Modifiye gerçekten bir tutkudur ve insan bir kez içine girdiğinde vazgeçemez." şeklinde konuştular. Yıldırım, kendine özgü bir vosvos yaparak bu tutkusunu taçlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER