© Baykuş Haber

Yüzlerce veli YKSye girecek çocukları için Hacı Bayram Veli Türbesinde dua etti

HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLECEK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) ÖNCESİ SINAVA GİRECEK YÜZLERCE ÖĞRENCİ, AİLESİYLE BERABER HACI BAYRAM-I VELİ TÜRBE-İ ŞERİFİ’NE GİDEREK DUA ETTİ.

Yarın gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, sınava katılacak öğrenciler ve aileleri, Hacı Bayram Veli Türbesi'ne akın etti. Bu özel andan paylaşan öğrenciler ve aileleri, dualar ederek manevi destek aradılar.

Ankara'nın sembol camilerinden biri olan Hacı Bayram Veli Camii'ne gelerek türbe önünde toplanan öğrenciler ve aileleri, Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler. Bu anlamlı ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Özellikle sınav öncesi heyecan ve stresin yüksek olduğu bu dönemde öğrenciler, manevi destek aramak ve dualarla sınava hazırlıklarını tamamlamak için Hacı Bayram Veli Türbesi'ni tercih etti. Dualarında başarı ve kolaylık dilediler.

Bir öğrenci, sınav sonucunda askerlik yapmayı hedeflediğini ve bu uğurda çileye talip olduğunu ifade etti. Kendisi ve tüm sınav hazırlıkları sürecindeki öğrencilere başarılar diledi.

Başka bir öğrenci ise depremzede olarak Ankara'ya yerleştiklerini ve sınav hazırlıklarını bu zorlu koşullarda sürdürdüklerini belirtti. Ancak pes etmeden çalıştığını ve hayallerinden vazgeçmediğini paylaştı.

Başka bir öğrenci ise manevi bir atmosfer için Hacı Bayram Veli Türbesi'ne geldiklerini ve duaların bu dönemde büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yarın gerçekleşecek olan YKS sınavında başarı elde etmek için dua eden öğrenciler, ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER