© Baykuş Haber

Yüzüncü Yıl isimli operasyonun Muğla ayağında, 27 gözaltı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN UYUŞTURUCU ŞÜPHELİLERİNE YÖNELİK 81 İLDE DÜZENLENEN 'YÜZÜNCÜ YIL' OPERASYONUNUN MUĞLA AYAĞINDA 27 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Yüzüncü Yıl" operasyonu, Muğla ilinde de etkili oldu. Operasyon kapsamında Muğla'da 27 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde düzenlediği bu operasyon, sokak satıcılarına yönelikti ve toplamda 952 şüpheli gözaltına alındı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, operasyonun Muğla bölümünde Bodrum, Menteşe, Milas, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde çalışmalar yürüttü ve bu kapsamda 27 şüpheliyi gözaltına aldı.

Operasyonlar sırasında 41 ekip, 140 personel ve 7 narkotik köpek görev aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 133 gram skunk, 2 gram metamfetamin, 415 sentetik ecza, 1500 adet kilitli poşet, 5 litre sahte içki ve 9 bin 500 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER