© Baykuş Haber

Zabıta 148 işyerini denetledi 3 işyerini mühürledi

DÜZCE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ OKUL KANTİNLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ZİNCİR MARKETLERE VE ÇEŞİTLİ İŞ KOLLARINDA FAALİYET GÖSTEREN İŞLETMELERE YÖNELİK DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI. EKİPLER SON 1 AYDA 148 İŞYERİNİ DENETLERKEN, 3 İŞLETMEYİ İSE FAALİYETTEN MEN ETME İŞLEMİ UYGULADI.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelindeki işletmelerin düzenli bir şekilde denetlenmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle okul kantinleri, zincir marketler ve çeşitli iş kollarındaki işletmeler sıkı bir denetim sürecine tabi tutuluyor. Son bir ay içerisinde ekipler, 148 işyerini denetledi ve 3 işletmeyi faaliyetten men etme kararı aldı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehrin yaşam kalitesini ve güvenliğini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, son bir ay içinde il merkezinde bulunan 17 okul kantini, 128 işyeri ve 3 zincir marketi denetledi. Bu denetimlerle halk sağlığı ve çevre güvenliğinin korunmasına katkı sağlandı.

Denetimler sırasında 75 işletme, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle tespit tutanağı ile cezalandırıldı. Ayrıca, 2 kahvehanenin ruhsat eksikliği ve kumar faaliyetlerine izin vermesi nedeniyle, 1 büfenin ise ruhsatsız şekilde faaliyet göstermesi sebebiyle işletme faaliyetlerine son verildi. Bu denetimlerle işletmelerin yasal düzenlemelere uygun bir şekilde faaliyet göstermeleri sağlanmaya çalışılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER