© Baykuş Haber

Zabıtadan iş yeri denetimi

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER TARAFINDAN KENT MERKEZİNDE İŞ YERLERİNİN ÇALIŞMA RUHSATLARI KONTROL EDİLDİ.

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerinin çalışma ruhsatlarını denetlemek üzere harekete geçti. Bu denetimler, kent merkezinin Erenler Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Erenler Mahallesi'nde bulunan apart oteller, pansiyonlar, marketler ve diğer işletmeleri denetlemek üzere sahaya indi. Denetimler sırasında iş yerlerinin çalışma ruhsatları titizlikle incelendi.

Ekipler, ayrıca kaldırım ve yol işgallerini denetleyerek, istirahat ve eğlence mekanlarında gürültü yapılmasına sebep olan işletmelere ve cadde-sokaklarda izinsiz seyyar satış yapan kişilere de uyarılarda bulundu. Bu denetimlerle kent merkezinde düzen ve güvenliğin korunması, işletmelerin gerekli izin ve ruhsatlara sahip olmalarının sağlanması amaçlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER