© Baykuş Haber

Zeytinburnu Belediyesi Kış Spor Okullarının kapanış programı gerçekleştirildi

Zeytinburnu Belediyesi, gençlerin sporu sevmelerini ve spor alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlediği Kış Spor Okulları'nın kapanış törenini Buz Adası'nda gerçekleştirdi. Programa katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çocukların spora olan ilgilerini, yeteneklerini ve kabiliyetlerini keşfetmenin önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin gençlerin hayatına değer kattığını belirtti.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları, 5 Ekim ile 7 Mayıs tarihleri arasında 5-16 yaş arası öğrencilere basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, binicilik, yüzme, jimnastik ve buz pateni gibi 10 farklı branşta eğitim verdi. 3 bin 522 öğrencinin katıldığı bu etkinlik, 15 farklı spor tesisi ve 45 uzman eğitmen tarafından yönetildi.

Kapanış programında, Kış Spor Okulları'nda başarılı olan öğrencilere kupa ve madalyaları verildi. Başkan Arısoy, Zeytinburnu'nun genç yeteneklerini sporda desteklemek ve milli sporcular yetiştirmek istediklerini belirtti. Ayrıca, yaz aylarında da spor faaliyetlerinin artırılacağını ve gençlerin sporla tanışmasının teşvik edileceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER