© Baykuş Haber

Zeytinburnunda 1 işçi Marmarayın çarpması sonucu hayatını kaybetti

ZEYTİNBURNU’NDA RAYLARDA ÇALIŞMA YAPAN 1 İŞÇİ MARMARAY’IN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

İstanbul Zeytinburnu'nda, raylarda çalışan bir işçi Marmaray treninin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Gebze-Halkalı arasında sefer yapan Marmaray treninin Kazlıçeşme ile Yenimahalle durakları arasında saat 11.00 civarında meydana geldi. İddiaya göre, TCDD'ye bağlı çalışan üç işçi rayların üzerinde çalışma yapıyordu. Marmaray treninin kornasını duyan işçiler, rayların dışına kaçmaya çalıştılar. İki işçi rayların dışına çıkarken, 26 yaşındaki Vedat Güçtekin kaçmayı başaramadı. Güçtekin, Marmaray treninin kendisine çarpmasının ardından başını rayların yanındaki demir levhaya vurarak ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, demir korkuluğu keserek rayların içine girdi. Sağlık ekipleri, Güçtekin'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayı gören bir mahalle sakini, "Ben balkondaydım. Yolda çalışma yapıyorlardı. Marmaray kornaya basarak geliyordu. Birisi kaçmış. Birisi de maalesef yetişemedi. O anda çarpmış. Ben hemen aşağıya indim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER