© Baykuş Haber

Zeytinburnu’nda bariyerleri aştı; ağaca çarparak durabildi

Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA)- ZEYTİNBURNU’nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bariyerlere ardından da kaldırıma çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Hızlı olduğu iddia edilen otomobil ağaca çarparak durabildi. Kazada yaralanan sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Zeytinburnu'nda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere ve kaldırıma çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarptı. Hızlı olduğu iddia edilen araç, sonunda bir ağaca çarparak durabildi. Kazada yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Zeytinburnu Kennedy Caddesi sahilyolunda meydana geldi. İddiaya göre, 34 AER 67 plakalı otomobil, sahil yolunda seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Otomobil önce yol kenarındaki bariyerlere, ardından kaldırıma çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Araç, hızlı olduğu iddiasıyla kaldırımdaki bir ağaca çarparak durabildi. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, sürücünün kontrolü kaybettiğini ve yolu geçerken kaza yaptığını belirtti. Araçta sadece sürücü bulunduğu ve yüzünde hafif yaraların olduğu ifade edildi. Kazaya tanık olan kişiler, hızlı giden aracın bariyerlere çarptığını ve sonunda ağaca çarparak durduğunu söyledi. Sürücüyü araçtan çıkarttıktan sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER