© Baykuş Haber

Zeytinburnunda silahlı çatışma: 1 yaralı

ZEYTİNBURNU’NDA YABANCI UYRUKLU İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI. OLAYDA AĞIR YARALANAN BİR KİŞİ AMBULANS İLE HASTANEYE KALDIRILDI.

Zeytinburnu'nda meydana gelen silahlı çatışma olayında yabancı uyruklu iki grup arasında yaşanan çatışma nedeniyle bir kişi ağır yaralandı. Olay, Yenidoğan Şehit Komiser Günaydın Caddesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, yabancı uyruklu bir kişi yolda yürürken, bir otomobilden inen üç yabancı uyruklu kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya hedef olan kişi de silahla karşılık verince çatışma başladı. Yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Olay sırasında bir iş yerinin ve bir aracın camlarına kurşun isabet etti. Olayı görenler, yaşanan çatışma sırasında çevreye yayılabilecek tehlikelere karşı tedbir aldılar. Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı ve caddeyi bir süre trafiğe kapattı.

Olayı gören tanıklardan biri olan Yücel İğneci, araçtan inip yolda yürüyen kişiye ateş edildiğini ve yaralanan kişinin yere düştüğünü ifade etti. Olaya karışanların Afgan uyruklu olduğunu belirtti ve kurşunların sekebileceğini, karşıdaki iş yerinin camını delip içeri girdiğini söyledi. Ayrıca, yaralanan kişinin vücuduna dört mermi isabet ettiği bilgisini paylaştı.

Hurdacılık yapan Yusuf Tunçer, olay anında kafasına tencere geçirerek kendini kurşunlardan korumaya çalıştığını belirtti. Şahısların yabancı uyruklu olduğunu ve bir kişinin ağır yaralandığını söyledi.

İş yerinde çalışan Ahmet Elaşmış ise olay sırasında polisi aradıklarını ve saldırganların olay yerinden kaçtığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER