© Baykuş Haber

Zeytinburnunda yaz çocuklar için eğlence ve müzikle dolu geçecek

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ’NİN İLÇEDEKİ TÜM MAHALLELERİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE BAŞLATTIĞI ‘HOŞ GELDİN YAZ’ ETKİNLİKLERİNİN İLKİ, YEŞİLTEPE VE NURİPAŞA MAHALLESİ’NDE DÜZENLENDİ.

Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Hoş Geldin Yaz" etkinlikleri, ilçedeki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde başladı ve ilk etkinlik, Yeşiltepe ve Nuripaşa Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

1 Haziran tarihinde başlayan "Hoş Geldin Yaz" programları, Nuripaşa İlkokulu'nda başladı ve eğlence ve müziğin ön planda olduğu bir buluşma ile Yeşiltepe ve Nuripaşa Mahallesi sakinlerinin ilgisini çekti. Etkinliğe Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da katılarak eğlencenin bir parçası oldu. Program, Nuripaşa İlkokulu Bahçesi'nde gerçekleşti ve canlı müzik, eğlenceli aktiviteler, ikramlar ve çocuklara yönelik sürpriz hediyeler içeriyordu.

"Hoş Geldin Yaz" etkinlikleri, 45 gün boyunca devam edecek ve sırasıyla 8 Haziran'da Yenidoğan ve Gökalp Mahallesi Ziya Gökalp İlkokulu'nda, 15 Haziran'da Seyyitnizam ve Merkezefendi Mahallesi Haluk Ündeğer İlkokulu'nda, 22 Haziran'da Telsiz ve Beştelsiz Mahallesi Celalettin Gözüsulu İlkokulu'nda, 6 Temmuz'da Sümer ve Yeşiltepe'de Kâzımözalp İlkokulu'nda, ve son olarak 13 Temmuz'da Çırpıcı ve Veliefendi Mahallesi Veliefendi İlkokulu'nda düzenlenecek. Bu etkinlikler, yazın keyfini çıkarmak isteyen mahalle sakinlerine renkli ve eğlenceli anlar sunmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER