© Baykuş Haber

Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesinde yılsonu etkinliği

ZİYA EREN GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN SERGİ VE HALK MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Bitlis'te bulunan Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen sergi ve halk müziği konseri büyük bir ilgiyle karşılandı. Etkinlik, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) merkezi konferans salonunda gerçekleşti ve Güzel Sanatlar Lisesi Resim ve Heykel Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan yaklaşık 200 eseri içeren resim ve heykel sergisinin açılışı ile başladı.

Sergiye BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Felemez Dinç ve birçok katılımcı ilgi gösterdi. Serginin ardından, müzik bölümü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Türk halk müziği konseri sunuldu. Büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle izlenen konser, halk dansları gösterisiyle sona erdi.

Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Felemez Dinç, emeği geçen öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek konser ve sergiye katılanlara teşekkür etti. Dinç, bir yıl boyunca süren emeklerin muhteşem bir sonuca ulaştığını ifade ederek, "Okulumuz resim, heykel ve müzik bölümü öğretmenleri ve öğrencileri, aldıkları eğitimlerin meyvelerini bugün sergiliyorlar. Gördüğümüz ilgi bizi son derece mutlu etti. Sadece öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz değil, desteklerini esirgemeyen kıymetli velilerimize de teşekkür etmek istiyorum. Onların emeği büyük. Ayrıca, sergi ve konsere katılan protokol üyelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, okulun öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER