© Baykuş Haber

ZUCHEX fuarında tencerelerle bateri şovu

ULUSLARARASI EV VE MUTFAK EŞYALARI FUARI ZUCHEX’TE FİRMALAR YENİ ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR. FUARI KATILAN AMBOSS FİRMASI ÜRÜNLERİNİ SERGİLERKEN, TENCERE VE KAPAKLARINDAN OLUŞAN BATERİ ŞOVU ZİYARETÇİLERİN İLGİSİNİ ÇEKTİ. AMBOSS EV GEREÇLERİ ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKERİM BAYDUR

Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı ZUCHEX'te, birçok firma yeni ürünlerini sergilerken, Amboss firması dikkat çekici bir performansla ziyaretçileri etkiledi. Ev ve mutfak eşyalarının en yeni koleksiyonları, trend tasarımları ve inovasyonları tanıtılan fuar, İstanbul'da 33. kez düzenlendi. Amboss, mutfak ve sofra gereçleri alanında faaliyet gösteren bir Türk markası olarak, fuarda öne çıkan ürünlerini sergiledi. Ancak dikkatleri üzerine çeken en özel an, Amboss'un tencere ve kapaklarından oluşan bateri şovuydu.

Amboss Ev Gereçleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Baydur, yaptıkları çalışmalar ve fuar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Baydur, işlerini sevdiklerini ve babasının bakırcılık mesleğini günümüze uyarlayarak çelik, alüminyum ve döküm ürünleri ürettiklerini belirtti. Şirketin büyüme hızına vurgu yapan Baydur, Avrupa'da özellikle Fransa, Almanya, Hollanda, Baltık ülkeleri, Arap Yarımadası ve Afrika'da faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Baydur, Amboss'un Avrupa'da aldığı ödüllerle gurur duyduklarını belirterek, ABD pazarına odaklandıklarını ve dijitalleşme ile e-ticaret kanalları üzerinden ana tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, Amboss'un ürünlerinin büyük bir kısmının Türkiye'de üretildiğini ve yüzde 80'inin yerli ürünler olduğunu vurguladı.

Fuarı da değerlendiren Baydur, ZUCHEX'in Türkiye'nin en büyük fuarlarından biri olduğunu ve yurtdışı müşterileriyle buluşarak yeni ürünleri tanıtmalarına olanak sağladığını belirtti. Fuarın ihracata önemli katkılar sağladığını vurguladı.

ZUCHEX Fuarı, 17 Eylül tarihine kadar ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. Bu fuar, ev ve mutfak eşyaları sektöründeki yenilikleri ve trendleri takip etmek isteyenler için önemli bir platform sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER