İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

4.Marmara Kamp ve Karavan Fuarı Pendikte kapılarını açtı

4.Marmara Kamp ve Karavan Fuarı Pendikte kapılarını açtı
PANDEMİ SONRASI TATİLİN YENİ GÖZDESİ OLAN VE DEPREMDEN SONRA DOĞAL YAŞAM TRENDİNİN İLGİ GÖRMESİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDEN VE İSTEYENE UCUZ TATİL, İSTEYENE LÜKS TATİL İMKANI VEREN KARAVANLAR, TİNY HOUSE'LAR, ÇADIRLAR VE TEKNELER GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

4. Marmara Kamp ve Karavan Fuarı, doğa tutkunları ve uygun fiyatlarla tatil yapmak isteyenler için kapılarını Marinturk İstanbul City Port Pendik'te açtı. Bu fuar, birçok yerel ve uluslararası markanın yeni sezon ürünlerinin ilk kez sergilendiği, karavan sahibi olmak isteyenlerin veya var olan karavanlarını ve kamp ekipmanlarını yenilemek isteyen alıcılara yönelik bir etkinlik olarak düzenleniyor.

Fuar, pandemi sonrası tatilin popüler hedeflerinden biri haline gelen karavanlar, tiny house'lar, çadırlar ve tekneler gibi doğa tatillerine yönelik farklı seçenekleri ziyaretçilere sunuyor. Ayrıca kamping organizasyonları, tiny house üreticileri ve çadır üreticileri de fuara katılıyor. Bu fuar, karavan sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecekleri, Türkiye'nin en büyük karavan fuarı olarak öne çıkıyor.

Fuarda, kara ve denizde kullanılabilen karavanlar, otantik görünümlü tarihi karavanlar, nostaljik karavanlar, yürüyünen evler, tiny house'lar, 3 ila 12 metre arasında değişen doğal yaşam çadırları, araç üstü açılıp kapanabilen çadırlar, deprem çantaları ve kamp malzemeleri gibi birçok doğal yaşam ürünü sergileniyor.

600'den fazla imalatçı firmanın katıldığı bu fuarda, çekme karavanların fiyatları 100 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişirken, moto karavanlar 450 bin TL ile 4 milyon 200 bin TL arasında satılıyor. Bu geniş fiyat aralığı sayesinde fuarda her bütçeye uygun seçenekler bulunuyor.

Fuarda yer alan katılımcılardan biri olan Şener Kayacık, karavanlarını şu şekilde tanıttı: "Karavanımız 4 kişiye uygun şekilde yapılmış bir karavan. İçinde tüm yaşam şartları olan, içerisinde ev yaşamına dair bütün şartlar mevcut. Böyle bir karavanın maliyeti yaklaşık 4 milyon TL. Kendi güneş enerjisini üretebilen, belli miktarda suyu olan ve her türlü yaz-kış şartlarında yaşayabileceğiniz bir karavan. Artık karavanların bir ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Son 3 yıldır karavan sektörü ilerlemiş durumda."

Ayrıca, fuara katılan Mustafa Akbaş, doğa dostu malzemeler ürettiklerini belirterek, "Kamp malzemeleri yapıyoruz, bu malzemeleri yaparken doğal ürünler kullanıyoruz. Ahşap kamp masaları ve sandalyeleri, dövme bıçaklar gibi ürünler üretiyoruz. Doğaya zarar vermeyen, geri dönüştürülebilir ekipmanlar yapıyoruz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!