İstanbul
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Akasyada karne etkinlikleri başlıyor

Akasyada karne etkinlikleri başlıyor
AKASYA, HAZİRAN AYINDA ÇOCUKLARA ÖZEL BİRÇOK ETKİNLİK HAYATA GEÇİRİYOR

Akasya, haziran ayında çocuklara özel bir dizi eğlenceli etkinlikle dolu bir program sunuyor. Bilimsel Bitki Resimleri Sergisi ve Çocuklara Özel Bilimsel Bitki Resimleri Atölyesi, Kodlama Atölyesi ve karne gününe özel fırsatlar gibi etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir karne haftası yaşatmayı amaçlıyor.

Akasya Alışveriş Merkezi, çocukların karne heyecanını paylaşmak ve tatil dönemine keyifli bir başlangıç yapmalarını sağlamak için renkli etkinliklerle dolu bir program düzenliyor. İşte bu özel etkinlikler:

**Bilimsel Bitki Resimleri Sergisi ve Çocuklara Özel Atölye:** Misafirler, 14-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek "Bilimsel Bitki Resimleri Sergisi" ile bitki resimlerini sanatla buluşturacaklar. Sanatçıların gözünden en canlı ve güzel bitki resimlerini inceleme fırsatı bulacaklar. Ayrıca, 16 Haziran Cuma günü, 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek "Çocuklara Özel Bilimsel Bitki Resimleri Atölyesi" ile minik misafirler, bitkilerin sırlarını keşfetme şansını yakalayacaklar.

**Karne Hediyesi: Bubble Tea:** 16 Haziran'da karnelerini alan öğrenciler, Akasya Mobil Uygulaması'ndan alacakları kod ile karnelerini Akasya danışma noktasında göstererek bubble tea hediyesi kazanacaklar.

**Kodlama Atölyeleri:** Dünyanın en yaygın okullarından biri olan Logiscool iş birliği ile 17-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Kodlama Atölyeleri'nde, 7-18 yaş arası çocuklar robotların dünyasıyla tanışacaklar ve eğlenceli bir şekilde kodlama öğrenecekler. Atölyelere katılmak için alanda rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

**Çocuklar Ülkesi KidZania İstanbul:** KidZania İstanbul, tüm çocukları yaz tatilinde sınırsız eğlenceye davet ediyor. Tatil boyunca 120'den fazla rolü deneyimlerken aynı zamanda birbirinden farklı etkinliklerle tatilin tadını çıkaran çocuklar, her gün bu keyifli yolculuğa dahil olabilecekler.

**Akasya Kültür Sanat:** Akasya Kültür Sanat, çocukları unutulmaz deneyimlerle buluşturuyor. Sevilen çocuk oyunu "Ama Bu Balığın Parmakları Var" ve kukla tiyatrosu gibi etkinliklerle çocuklar keyifli zaman geçirecekler.

Akasya, çocuklara yönelik bu etkinliklerle hem eğlence hem de öğrenme fırsatları sunuyor ve yaz tatiline coşku dolu bir başlangıç yapmalarını sağlıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!