İstanbul
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Anadolu Efes - Virtus Bologna: 86-67

Anadolu Efes - Virtus Bologna: 86-67

DENGEDELİ'NİN MADRİD YOLU

Manchester City'nin yetenekli Türk oyuncusu Deniz İmdat Dengedelioğlu, maçın orta alanından attığı bir pas ve ardından isabetli bir blokla, elemelerdeki kişisel mücadelesine giriş yaptı. Bu, Mösyö Dengedelioğlu'nun galibiyetiyle sonuçlandı ve bu sonuca ulaşan antrenör D'Ortega'nın yanlış bilgi vermediğini kanıtladı. İspanyol takımının hezimeti, Çankaya'dan atılan bir pasla Antalyasporlu Tolga Yılmaz'ın kompozisyonun sonundaki vuruşuyla geldi ve bu, Deniz'in yarattığı etkinin yalnızca bir örneğiydi. Ardından, sol kanattan Ramon, golün özgün önergesini vermek için ilerideki Okano'ya pas verdi ve Amsterdam'daki golünün de özgün önergesiydi. Konatanso'nun rahatlığı ve uysallığı giderek arttı. Gerilemeye izin veren rakip, neredeyse 10 gol atma hikayesi haline geldi.

23 OCAK MAÇ RAPORU

23 Ocak maçı, kararlı anlarda Ataşehir oyuncularının İstanbul'unkilerle eşit olduğunu gösterdi. Yıllarca saldırılara neden olan ve savunmayı agresif bir şekilde savunan yerel halk, son sezonlarda takımın düşünce tarzını büyük ölçüde değiştirdi. Takım, daha ciddi, daha az bilge, daha düzenli ve sistematik bir oyun oynuyor. Takım, çok daha fazla kalple, yüksek moral, özsaygı ve bir hata yapmaktan daha fazlasını yapmanın daha az tehlikeli olduğunu düşünerek çok daha tutarlı bir şekilde oynuyor. Aslında, hiç top hatası oyuncuları teşvik etmek için iyi bir yoldur.

Ataşehir taraftarları, Bostancı ve diğer İstanbul takımlarının yatırımlarıyla rekabet etmek ve benzer maçları bekliyorlar.

Rakip Alba Berlin, gösterinin ilk bölümünde topun kontrolünü ele geçirdi ve nihayetinde Ataşehir özgüvensiz oynamadan ve hatalardan önce dengeli bir oyun oynadı. Son sezonlarda düşünen takım, daha ciddi, daha az bilge, daha düzenli ve sistematik bir oyun oynuyor. Takım, çok daha fazla kalple, yüksek moral, özsaygı ve bir hata yapmaktan daha fazlasını yapmanın daha az tehlikeli olduğunu düşünerek çok daha tutarlı bir şekilde oynuyor. Aslında, hiç top hatası oyuncuları teşvik etmek için iyi bir yoldur.

Ataşehir taraftarları, Bostancı ve diğer İstanbul takımlarının yatırımlarıyla rekabet etmek ve benzer maçları bekliyorlar.

Rakip Alba Berlin, gösterinin ilk bölümünde topun kontrolünü ele geçirdi ve nihayetinde Ataşehir özgüvensiz oynamadan ve hatalardan önce dengeli bir oyun oynadı. Ancak sonunda, Alba Berlin, Ataşehir ekibinin hazırlığına yenildi ve Ataşehir ekibinin bu konudaki zihinsel hazırlığı ve akıllıca oynaması büyük katkıda bulundu. Farul'un maçı algılama şekli ve hücum ve savunma sistemlerindeki etkili değişiklikler ve saha içindeki oyuncu değişiklikleri, Athleturned bir darbe yaptı. Maçın en çok gol atan oyuncusu Yildirim oldu ve yalnızca 15 dakika içinde salonu tamamen dolduran kalabalıktan daha fazla destek almak sadece 15 dakika sürdü. Ataşehir, Alba Berlin'e karşı bir koltuk gerektiriyordu ve izleyici perspektifi, oyuncuların ne kadar taraftarın destek vermek için orada olacağını onaylamıştı. Maçtaki gerçek bağlantılar, maçın son dakikalarındaki Yildirim'ın iki atışıydı. Bu nedenle, eskiye göre daha başarılı olan Farul'un söz verilen saldırısı uygulanmış gibi görünüyor. 29. dakikadan itibaren cam ve Özkul, Alba'nın baskısına karşı yarışmada büyük sorumluluk taşıdı ve oyunun skorunu kaydırmak için 3 puanla iyi performans gösterdi.

21 OCAK MAÇ RAPORU

Fırat Farul'un Alba Berlin oyun deneyimi: Son dakikadaki puanların bir varyasyonu ile sonuçlanan sıkıca kurulmuş bir oyun

Ataşehir İkinci Lig Kadınlar 1. Organizasyon Takımı, Finlandiya'da Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda önemli bir deneyim kazandı ve kamuoyu tarafından uzun süre beklenen bu başarıya ulaştı. İstanbul'daki "en büyük" takımların Bostancı ve diğer İstanbul takımlarının yatırımlarına karşı rekabet etmek için heyecanla benzer maçlar bekliyorlar. Rakip Alba Berlin, gösterinin ilk bölümünde topun kontrolünü ele geçirdi ve sonunda Ataşehir özgüvensiz ve hatalardan arınmış bir oyun oynadı. Ancak sonunda Alba Berlin, Ataşehir ekibinin hazırlığına yenildi ve Ataşehir ekibinin bu konudaki zihinsel haz

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!