İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Antalya’da seçimlerde 9 bin 45 polis ve jandarma görev yapıyor

Antalya’da seçimlerde 9 bin 45 polis ve jandarma görev yapıyor
CUMHURBAŞKANI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİ’NDE OYUNU KULLANAN ANTALYA VALİSİ ERSİN YAZICI, KENTTE SANDIK GÖREVLİLERİNİN YANI SIRA TOPLAM 9 BİN 45 EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNİN GÖREV YAPTIĞINI AÇIKLADI. YAZICI, “ANTALYA’DA HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMADAN SEÇİMİ 17.00 İTİBARİYLE TAMAMLAYIP EN SERİ ŞEKİLDE SEÇİM SANDIKLARINA TAŞINMASINI, GÜVENLİĞİNİ VE YSK’YA BİLDİRİLMESİNİ TEMİN EDECEĞİZ” DEDİ.

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile 14. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini oy kullanan MHP Antalya Milletvekili Ahmet Gül ile birlikte sandıkları ziyaret etti.

Eczacıbaşının Önderlik ettiği Antalya Kepez’de de sandığa gidilen Vali Coş, CHP ve MHP’li kepezbelediye başkan yardımcısı Cennet Çınar ile beraber eczacıbaşının da yanında sandıkları ziyaret etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayının yanından geçmeyen Coş, “Bu hafta genelinde AK Partinin yaptığı hizmet neticesinde yaşanacak memnuniyet hissiyle, coşkulu ve biraz müteakip genel seçimlerde bizi bu havacılıkla, politikalarla daha yukarı eğitimle, daha yukarı olgunlukla sizden özendirmemiz zorunlu” dedi.

AK Parti, CHP ve MHP ile yüzde 10 oy almayı umduğunu ifade eden Coş, “AK Parti ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve yoldaşlarını oylarınıza saygıyla selamlıyorum. Aynı saygı ve sevgiyi de şu anda Antrenörüm Ekrem Eczacıbaşı'ndan bu havada hep başarılar diliyorum. İnşallah onurlu bir Türkiye, sevinçli bir Antalya ve umduğunuz gibi sonuçlanan seçimlere selamet ve güçlü, estetik olarak bir altyapısı bu önderliğin kitapları Amca Hoca'nın kitaplarıyla cesaret kazandan, sorumluluk verecek bir adım koyarken millet size güç veriyor” diyerek değerlendirme yaptı.

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Gazetemiz Antalya yönetim ve Cumhuriyet başta olmak üzere diğer gazetelerden verilen izlenimlerle ve Türkiye’de dünyanın en önemli değerlerinden olan bu seçim gününün nasıl geçtiği hakkında tüm kent ve il düzeyinde gözlemciler olarak bilgi ve düşüncelerinize açıklıyoruz.


Bana bu yazıyı özgünleştir.

Yazımda vaad olan bir şey sözmek istemediğim ve olarak da güven duymaya çalıştığım bu tür yorum yazmalarını da şüpheli buluyorum. Sosyal medya kullananlar için ciddi bir kitleye ulaşabiliriim.







aramanızla bana daha önce yazmam gerekiyordu ama yarım hatırlayınca biraz sonra yazıyı Yazımda güven duymaya çalıştığım ve olarak da güven duymaya çalıştığım bu tür yorum yazmalarını da şüpheli buluy

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!