İstanbul
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Aydem Yenilenebilir Enerjiye LACP 2022 Vision Awardstan 12 ödül

Aydem Yenilenebilir Enerjiye LACP 2022 Vision Awardstan 12 ödül
TÜRKİYE'NİN YÜZDE 100 YENİLENEBİLİR KAYNAKLARDAN ENERJİ ÜRETEN BÜYÜK ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLAN AYDEM YENİLENEBİLİR ENERJİ, DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÖDÜLLERİNDEN LACP 2022 VİSİON AWARDS’TA, HEM FAALİYET HEM SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLARIYLA EN YÜKSEK ÖDÜL OLAN ‘PLATİN ÖDÜL’ DE DAHİL OLMAK ÜZERE 12 ÖDÜL BİRDEN KAZANDI. AYDEM YENİLENEBİLİR ENERJİ GENEL MÜDÜRÜ ÖMER FATİH KEHA

Türkiye'nin yenilenebilir enerji üretiminde öncü şirketlerinden biri olan Aydem Yenilenebilir Enerji, dünyanın saygın ödüllerinden biri olan LACP 2022 Vision Awards'ta büyük bir başarı elde etti. Şirket, faaliyet ve sürdürülebilirlik raporlarıyla 12 ödül kazandı, bunlardan biri de en prestijli ödüllerden biri olan 'Platin Ödül' oldu.

LACP 2022 Vision Awards, dünya genelinde birçok şirketin raporlarını değerlendiren bir organizasyon olarak biliniyor. Aydem Yenilenebilir Enerji, "Enerji-Ekipman ve Hizmetler" kategorisinde 2022 yılında yayınladığı faaliyet ve sürdürülebilirlik raporlarıyla büyük bir başarı elde etti. Bu başarıların arasında 'Platin Ödül' de bulunuyor.

Şirketin 2022 Sürdürülebilirlik Raporu, LACP 2022 Vision Awards Top 100 Dünya Sıralaması'nda 71. sırada, Faaliyet Raporu ise 79. sırada yer aldı. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Top 80 içinde Sürdürülebilirlik Raporu 6. sırada, Faaliyet Raporu ise 7. sırada yer aldı. Ayrıca şirket, EMEA Bölge Başarı Ödülü'nde Faaliyet Raporu ile 'Hissedarlara En İyi Mesaj' Altın Ödülü'nü, Sürdürülebilirlik Raporu ile 'En İyi Geliştirilmiş Rapor' Altın Ödülü'nü kazandı.

Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha, bu ödüllerle ilgili olarak büyük bir gurur duyduklarını ve şirketin iletişim ve raporlama çalışmalarının başarısını bir kez daha kanıtladığını söyledi. Ayrıca, şirketin sürdürülebilirlik ve finansal başarılarını şeffaf bir şekilde paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Aydem Yenilenebilir Enerji'nin faaliyet ve sürdürülebilirlik raporları, 2022 yılındaki çalışmalarını ve sürdürülebilirlik alanındaki çabalarını ayrıntılı bir şekilde içeriyor. Şirketin yenilenebilir enerji yatırımları, sosyal sorumluluk projeleri ve çevresel performansı gibi konulara geniş bir yer ayrılıyor. Ayrıca, şirketin net sıfır hedefleri ve iklim değişikliği ile mücadele çabaları da raporlarda detaylı bir şekilde paylaşılıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!