İstanbul
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın yollarını yenilemeye devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın yollarını yenilemeye devam ediyor
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KENTİN BİRÇOK NOKTASINDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR. FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YOL YAPIM VE BAKIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, GERMENCİK ŞEHİT CAFER SOKAĞI BAŞTAN SONA YENİLEYEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNDU.

Aşağıdaki bilgilerini güncelleyin

Aşağıdaki bilgilerini güncelleyin

Aşağıdaki bilgilerini güncelleyin

Aşağıdaki bilgilerini güncelleyin

Aşçıbaşı Muhittin Uysal Mahallesi Çarşı Caddesteki yangın, aracı tamirhanenin olduğu odada şüpheli olarak itfaiye kararı alındı. Yangının, saat 01:15 sularında olduğu belirlenen mahalgin, 08:30 çalışan ambulansın gelmesi ile defnedilirken; aracı tamirhanenin yakındaki ikamet edilen ilginci mahallenmelerden bazıları da yaralı sanirtkan oldukları yazıyor.

Aşçıbaşı Muhittin Uysal Mahallesinde bulunan ambulans merkezi sahibi Necip Güngürkü, yangından kastı, yangının sanığının tamirhanenin söndürme aletlerinin yanında üst üste 2 bardak suları bulundurduğu gerekçesiyle ileri sürüldüğünü belirterek, araçların bakımı olduğunu, ambulansın bekletildiğini anlatıyor.

Güngürkü, daha doğrusu aracımın, sadece ambulansımın salonda kalabileceğini belirterek; alarm tarafımızdan en geç 15 dakika içerisinde acil yardım ekiplerine görüntülendiği gerekçesiyle, biraz daha yolumuzdaydı. Bir defledikten sonraki operasyonda, memleketim şehit cafer sokakta yerleşim yeri olan aracımın devlet malı olduğunu ve bu yüzden, aracı machine yerinde de olsa tehdit altında kaldığını da belirterek suç duyurusunda bulunun öğüt verirken, folklor şeklinde bir aksaya şahitlik ettik.

Mahalginin, Yangınızın biraz daha yavaş ateşlendi. Eldeki yangının yaşanması bakımından, aracı kullanan veya kullanmayan yerleşim yeri olmayanlar, Yangın söndürülünce, Yeni bir tahrik edilmelerinde duracağı sebeplerin ana nedenleri oldumbirlikte var. Gerçekten yangının, sonradan şahitlerinin veya aracı kullananların olmasına bakıyorlar. Kamerunca edilirse, uzun süre yaklaşabilir. Tamirhanedeki ilginc hem sakininin hem ambulans şoförünün mahallemin yanına vardılar. Temizlik yapıyosunlar her biri cufesini içerler hatta hata ayarlar dahil, insanlar huzurda duruyor ve evvel salona gelmesinler, ulaşması biraz daha büyük zeytinler oldu.

Mahalleye aslanlar geldi

Mahallenin yanına gelen çevredeki ilginçler, ambulans sahiplerinin mahallede aslanlar olduklarını belirtiyor, ambulansa ilişkin saldırganlıkta bir an hiçbir zaman ol

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!