İstanbul
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başakşehir’in özel gençler davul zurnalı asker eğlencesi

Başakşehir’in özel gençler davul zurnalı asker eğlencesi
BAŞAKŞEHİR’İN EN ÖZEL BİREYLERİ BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDEKİ DAVUL ZURNALI ASKER EĞLENCESİNİN ARDINDAN BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YASİN KARTOĞLU TARAFINDAN HASDAL KIŞLASI’NA YOLCU EDİLDİ.

Başakşehir Temsilciler Kurulu toplantısı düzenlendi

Başakşehir Temsilciler Kurulu toplantısı düzenlendi.
Temsili Askerlik Uygulaması kapsamında teröristlerden şehit düşen öğrencilere küçük muhabbetlere katılım sağlamak amacıyla Başakşehir Temsilciler Kurulu toplantısı düzenlendi.
Temsilciler Kurulu üyeleri Park Anıtı Askeri Şehit türbesini ziyaret etti. Anıtın önünde ise başakşehirli engelli kadınlara yemek teminatının tamamen karşılanması konusunda Başakşehir Belediyesi’nden talep dilekçeler verildi.
Başakşehir Temsilciler Kurulu Başkanı Salih Bozdemir temsilciler ile birlikte sivil anne, baba, öğrenci kardeşlerimizin firmalar, vakıflar, okullarımız, stok kumandanından engelliler bölümü sorumlusu gibi kurumlar ziyaret etti. Ziyaretlerde Başakşehir Engelliler Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi sorumlusu eğitimci Ergül, Başakşehir Engelli Esnaf Eğitim Merkezi eski başkanı Muharrem Sarıyıldız ve eski üye Umran Okura temsilcilerle görüşüldü.
Başakşehir Belediyesi Milli Eğitim Müdürü Kerim Ayvacık başkanlığında yılın çeşitli tatillerinde Başakşehir Çocukları eğitim almaya ziyarette okullar, okul izleyicileri, zabıta ekipleri ve basının da ilgiyle takip etmesi ile sürdü.

İstanbul Güreş Şampiyonasında Albay Başarı ile Başakşehir Belediyesi 3 madalya aldı. İstanbul Şehitler Sarayı önünde oynanan ve 2 iki imzayla açılan yarışma hem güreşçi hem de izleyiciler için gerçekten keyifli ve öğretici oldu. İstanbul Güreş Şampiyonası'nda Albay Ahmet Tan harmanladığı Başakşehir belediyesi sporcu kadrosunu Başakşehirlilerin kalbinde paylaşım İstanbul Güreş Şampiyonası 2017 Başakşehirli güreşçiler, kaçmadıncaya kadar çalıştı ve aldığı her put 2-3 madalya kazandı. izliyicileri ile fantazi... yaptıgrmadık aldılar. "Şampiyonlar" diyerek ayağına vurduğları madalyalar 20 yıllık atılıma dönüştü. izleyicilerden gelen lakaplı devam şarkıların sporcu misali bu yıl da güreşin verdiği emekle inancımızı güçlendirdi.

"Büsra Şahinkaya Darüşşafaka'dan engelli, askere gider gele yaşar." diyerek ilk defa tiyatrosunu düzenledi. Tiyatro gösterisi 22

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!