İstanbul
06 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Başdeğirmen, Anadolu Mahallesi Camisinde çalışmaları inceledi

Başkan Başdeğirmen, Anadolu Mahallesi Camisinde çalışmaları inceledi
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, ANADOLU MAHALLESİ CAMİSİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cuma namazını Anadolu Mahallesi Camisi'nde kıldıktan sonra cami çevresinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını denetledi ve çalışmalara dair bilgi aldı. Bu çalışmalar nedeniyle vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ettiler.

Isparta Belediyesi, şehirdeki camilerde çevre düzenlemesi, tuvaletlerin ve şadırvanların yeniden yapımı gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların gerçekleştirildiği yerlerden biri de Anadolu Mahallesi Camisi oldu. Cami avlusundaki duvarlar kaldırıldı, bozulan zemin döşemeleri değiştirildi. Ardından, renkli taş döşeme işlemleri başladı ve peyzaj düzenlemeleri yapılıyor. Ayrıca alana aydınlatmalar ve kamelyalar eklenecek, tuvaletler bakım ve onarımdan geçirilecek.

Başkan Şükrü Başdeğirmen, Cuma namazını Anadolu Mahallesi Camisi'nde kıldıktan sonra çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalara dair bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Başdeğirmen, talepleri dinledi.

Vatandaşlar, cami etrafındaki çevre düzenleme çalışmalarının çok güzel olduğunu belirterek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ettiler. Başkan Başdeğirmen'in mahalleleri sık sık ziyaret etmesinden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, "Başkanımız her zaman bekleriz" dedi. Başkan Başdeğirmen ise "Her zaman yanınızdayız, her zaman geliriz" şeklinde cevap verdi.

Anadolu Mahallesi Muhtarı Ömür Demirtaş da mahallelerine yapılan hizmetler için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Demirtaş, "Mahallemiz çok güzel oldu. Emeklerinize sağlık. Çok teşekkür ederiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra da daha güzel olacak inşallah" dedi.

Başkan Şükrü Başdeğirmen, Anadolu Mahallesi'nin şehrin eski mahallelerinden biri olduğunu belirterek, mahallelerinde daha fazla iyileştirmeler yapmayı planladıklarını ifade etti. Başdeğirmen, "Bu mahallemizde inşallah çok daha güzel değişiklikler yapacağız. Bu sene içerisinde meydanda yenileme yapmıştık. Şimdi de burayı yapıyoruz. Çok güzel oluyor, çok beğendim. Vatandaşlarımız burada akşamları sohbet etme imkanı bulacaklar. Ağaçların altında serin bir ortamda çok güzel bir yer olacak" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!