İstanbul
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Çolakbayrakdar; “Mükemmel bir tesisle uluslararası organizasyonların çekim merkezi olacak”

Başkan Çolakbayrakdar; “Mükemmel bir tesisle uluslararası organizasyonların çekim merkezi olacak”
KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK İLE BİRLİKTE ANADOLU’NUN İÇ DENİZİ OLARAK ADLANDIRILAN YAMULA BARAJINDA YAPIMI DEVAM EDEN KANO VE YELKEN TESİSİNİN İNŞAATINI İNCELEDİ. HER ŞEYİN EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLEN SÜPER BİR TESİS İLE KAYSERİ’NİN DENİZİNİ DAHA DA RENKLENDİRECEKLERİNİ BELİRTEN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ULUSAL VE ULUSLARARASI SPORTİF FAALİYETLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK OLAN KUŞÇU’NUN YAKIN ZAMANDA ÖNEMLİ BİR ÇEKİM MERKEZİ OLACAĞINI SÖYLEDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yamula Barajı'nda devam eden kano ve yelken tesisinin inşaatını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'nin deniz manzarasını daha da zenginleştirecek bir tesisten bahsederek, ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Kuşçu'nun önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Kuşçu Marina'da gerçekleşen inceleme sırasında, Başkan Çolakbayrakdar Yamula Barajı çevresindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kayseri'de artık spor etkinliklerinin deniz manzarası eşliğinde gerçekleştirileceğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, baraj üzerine dalgakıran pist ile ulusal ve uluslararası turnuvaların düzenleneceği bir merkezin ortaya çıkacağını söyledi. Başkan, bu tesisin Kayseri'nin su sporları alanında yetenekli sporcular yetiştirmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, şunları ekledi: "Denizi olmayan bir şehirden şampiyon sporcular yetiştirmek için Kuşçu Mahallesi’ne Su Sporları Merkezi tesisini kazandırıyoruz. İnşallah yapacağımız yatırımlarla; 'Suyu ve denizi olmayan, Anadolu’nun ortasında bir şehirden nasıl su sporları alanında sporcular çıkar' konuşulacak. Allah nasip ederse bu hayırlı hizmetleri ortaya çıkarmak için yapmış olduğumuz gayretler, su sporcuların yetişmesiyle birlikte çalışmalarımız filizlenmiş olacak."

Vali Gökmen Çiçek ise Başkan Çolakbayrakdar'ın büyük ve etkileyici projeleri hayata geçirdiğini vurgulayarak, Kayseri'nin her bölgesine dokunmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar ve Vali Çiçek, incelemenin ardından emekli öğretmen Ahmet Korkmaz tarafından kurulan Eski Kuşçu Evi Müzesi'ni ziyaret etti ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!