İstanbul
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Çolakbayrakdardan bayram müjdesi

Başkan Çolakbayrakdardan bayram müjdesi
KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR’IN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ’NDEN BİRİ OLAN YUNUSEMRE 2. ETABIN KONUTLARININ ANAHTAR TESLİMİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI. KONUTLARIN SON HALİNİ KONTROL EDEN VE BAYRAM ÖNCESİ MÜJDELER VEREN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KOCASİNAN BELEDİYESİ OLARAK KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARININ KARARLILIKLA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİĞİNİ BELİRTEREK, BAYRAMDAN SONRA KURA ÇEKİMİYLE KONUTLARIN TESLİM EDİLECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın önderliğindeki Yunusemre 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutların anahtar teslimine hazırlık başladı. Başkan Çolakbayrakdar, tamamlanan konutları denetleyerek bayram öncesi müjdeler verdi ve projenin kararlılıkla sürdüğünü belirtti. Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, konutların bayram sonrası kura çekimiyle sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi.

Yunusemre Mahallesi'nde gerçekleşen bu büyük projeyle ilgili konuşan Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına kararlılıkla devam ediyoruz. Yunusemre Mahallesi'nde iki yıl önce başlattığımız yeni etap sona erdi. Evlerin inşaatı tamamlandı ve bayramdan sonra kura çekimi yaparak hemşehrilerimize evlerini teslim edeceğiz. Bu güzel haberi bayram öncesi vermekten mutluluk duyuyorum. Tüm kentsel dönüşüm bölgelerimizde aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yunusemre, Ahievran, Uğurevler, Seyrani, Yenidoğan ve Ziyagökalp gibi bölgelerde çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Daha da önemlisi, her ihtiyaç duyulan bölgede yeni dönüşüm projeleriyle hemşehrilerimize daha huzurlu, konforlu ve güvenli yaşam alanları sunma gayretindeyiz. Gelecekte yeni projeler ve bölgelerle Kocasinan'ımızı ve Kayseri'mizi daha iyi bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ı daha modern, kaliteli ve yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefi doğrultusunda projeler geliştirdiklerini vurguladı ve kentsel dönüşümün tamamlandığında Kayseri'nin yeni yüzü olacağını ifade etti. Bu projelerle yeşil alanlar, oyun parkları ve sosyal çevrelerle donatılmış bir şehir oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!