İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Doğan Merkezefendiye ‘Konuk Evi projesini sundu

Başkan Doğan Merkezefendiye ‘Konuk Evi projesini sundu
BAŞKAN DOĞAN MERKEZEFENDİ’YE ‘KONUK EVİ’ PROJESİNİ SUNDU (FOTOĞRAFLI) SEMİH CAN YILMAZ DENİZLİ(İHA) - MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI ŞENİZ DOĞAN, HASTA YAKINLARININ YAŞADIĞI SIKINTILARA ÇÖZÜM OLMAK İÇİN ‘HASTA YAKINLARI KONUK EVİ’ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEKLERİNİ DUYURDU. MERKEZEFENDİ İÇİN HEDEFLERİ VE HAYALLERİ OLDUĞUNU HER FIRSATTA DİLE GETİREN ŞENİZ DOĞAN, DERTLERE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR. AÇIKLADIĞI PROJELERDE HİÇBİR VATANDAŞINI UNUTMAYAN DOĞAN, İLÇEYE ‘HASTA YAKINLARI KONUK EVİ’Nİ KAZANDIRACAKLARINI İFADE ETTİ. YAŞANAN EKONOMİK ZORLUK, HASTANELERİN DURUMU VE GÜVEN ORTAMININ BOZULMASI GİBİ SEBEPLERLE BU PROJE GERÇEKLEŞTİRİLECEK. HASTANELERE YAKIN BİR KONUMDA İNŞA EDİLECEK KONUK EVİNDE, ŞEHİR DIŞINDAN GELEN HASTA YAKINLARI İÇİN KONAKLAMA İMKANI SUNULACAK. “ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER YAPIYORUZ” HASTA YAKINLARININ YAŞADIĞI MADDİ VE MANEVİ ZORLUKLARI HAFİFLETMEYİ VE ONLARA MORAL VE MOTİVASYON SAĞLAMAYI AMAÇLADIKLARINI SÖYLEYEN DOĞAN, “GÖRÜNMEYEN AMA HİSSEDİLEN ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BİR İHTİYACA DAHA DERMAN OLUYORUZ. DİĞER İLÇELERDEN SAĞLIK İÇİN İLÇEMİZE GELEN HASTA VE HASTA YAKINLARI İÇİN KONUK EVİ AÇIYORUZ. HASTANELERE YAKIN, ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLAYACAK BİR LOKASYONDA İNŞA EDİLECEK KONUK EVİMİZDE HASTA VE HASTA YAKINLARINA GÜVENLİ, KONFORLU, KALİTELİ HİZMET VERMEYE BAŞLIYORUZ” DİYE KONUŞTU. (SY

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, hasta yakınlarının yaşadığı sıkıntılara çözüm olmak için ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ projesini hayata geçireceklerini duyurdu.



Merkezefendi için hedefleri ve hayalleri olduğunu her fırsatta dile getiren Şeniz Doğan, dertlere derman olmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Açıkladığı projelerde hiçbir vatandaşını unutmayan Doğan, ilçeye ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ni kazandıracaklarını ifade etti. Yaşanan ekonomik zorluk, hastanelerin durumu ve güven ortamının bozulması gibi sebeplerle bu proje gerçekleştirilecek. Hastanelere yakın bir konumda inşa edilecek konuk evinde, şehir dışından gelen hasta yakınları için konaklama imkanı sunulacak.



“Çözüm odaklı projeler yapıyoruz”


Hasta yakınlarının yaşadığı maddi ve manevi zorlukları hafifletmeyi ve onlara moral ve motivasyon sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Doğan, “Görünmeyen ama hissedilen çok ama çok önemli bir ihtiyaca daha derman oluyoruz. Diğer ilçelerden sağlık için ilçemize gelen hasta ve hasta yakınları için konuk evi açıyoruz. Hastanelere yakın, ulaşım kolaylığı sağlayacak bir lokasyonda inşa edilecek konuk evimizde hasta ve hasta yakınlarına güvenli, konforlu, kaliteli hizmet vermeye başlıyoruz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!