İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Dündar, öğrencileri yalnız bırakmıyor

Başkan Dündar, öğrencileri yalnız bırakmıyor
OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DÜNDAR, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK HAFTASINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDİYOR. BAŞKAN DÜNDAR, YENİ DÖNEMİN İKİNCİ GÜNÜNDE BURSA ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU. EĞİTİME YÖNELİK YATIRIMLARIN HER ŞEYDEN ÖNCE GELDİĞİNE DİKKAT ÇEKEN DÜNDAR, İLÇEDEKİ BÜTÜN OKULLARIN İHTİYAÇLARINI GİDERMEYE ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk haftasında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Dündar, yeni dönemin ikinci gününde Bursa Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Eğitime yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Dündar, ilçedeki tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim öğretim döneminin ilk haftasında okul ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Dündar, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Nursel Çağlar Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ardından, Bursa Anadolu Lisesi'ne giderek öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemde başarılar diledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Anadolu Lisesi'nin Türkiye'nin önde gelen okullarından biri olduğuna dikkat çekerek öğrencileri tebrik etti ve başarılarının ilçeyi gururlandırdığını ifade etti.

Başkan Dündar, kaliteli eğitim için okullarda gerekli tüm imkanların bulunduğunu ve eğitim camiasının devlet, belediyeler ve hayırseverler tarafından desteklendiğini vurgulayarak, Osmangazi'deki 254 okulda 187 bin öğrencinin öğrenim gördüğünü belirtti. Belediye olarak bu okulların ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

Osmangazi Belediyesi olarak okulların ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Dündar, bazı okullarda boya, badana ve tadilat çalışmaları gerçekleştirdiklerini, diğerlerine ise sınıf, spor sahası, çevre düzenlemesi gibi destekler sağladıklarını ifade etti. Başkan Dündar ayrıca, ilçeye üç yeni okul kazandırdıklarını da belirtti.

Osmangazi Belediye Başkanı, öğrencilere geleceğe umutla ve güvenle bakmaları tavsiyesinde bulunarak, onlara her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

Ardından söz alan Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi. Kaymakam Partal, öğrencilerin ülkenin en büyük zenginliği olduğunu ve doğru meslek seçimi yapmaları gerektiğini vurgulayarak, hepsine başarılar diledi.

Başkan Dündar ve Kaymakam Partal, okulu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret sırasında öğrencilere Osmangazi Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlık kitapları hediye edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!