İstanbul
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Yazıcı sözünü tuttu, Tuzlanın özel çocuklarına cağ kebabı pişirdi

Başkan Yazıcı sözünü tuttu, Tuzlanın özel çocuklarına cağ kebabı pişirdi
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, BİR SÖZÜNÜ DAHA YERİNE GETİREREK TUZLA’NIN ÖZEL ÇOCUKLARINA CAĞ KEBABI PİŞİRDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla'nın özel çocukları için özel bir etkinlik düzenleyerek cağ kebabı pişirdi. Başkan Yazıcı, çocuklarla birlikte kebapları kesti ve onlara ikram etti. Bu etkinlikle Tuzla'daki özel çocuklara destek vermenin ve onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından düzenlenen etkinlik, Tuzla'nın özel çocukları için özel olarak tasarlandı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleşen etkinlikte, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, özel çocuklarla halı saha maçı yapmış ve maç sonrası çocuklardan cağ kebabı ikramı yapma sözü almıştı. Başkan Yazıcı, verdiği bu sözü tutarak Tuzla Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde cağ kebabı pişirdi.

Programa, Başkan Yazıcı'nın yanı sıra Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Wefa Uluslararası İnsani Yardım Derneği yöneticileri ve 20'den fazla özel çocuk ailesi katıldı. Başkan Yazıcı, özel çocuklara kendi elleriyle cağ kebabı ikram etti ve onlarla keyifli bir gün geçirdi.

Başkan Yazıcı, özel çocuklarla Engelsiz Yaşam Merkezi'nin bahçe duvarlarına resimler yaparak onlara destek verdi. Program sonunda Wefa Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından bağışlanan ayakkabılar da çocuklara hediye edildi.

Özel çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte, Başkan Yazıcı'ya teşekkürlerini ileten özel çocuk Anıl, "Erzurum Çarşı Pazar" türküsünü söyleyerek programa katılanları büyük alkış aldı. Başkan Yazıcı, özel çocukların önemine vurgu yaparak, Tuzla'nın geleceğini onlarla birlikte dizayn etmenin önemini belirtti.

Tuzla'daki özel çocuklarla yılın her günü ilgilendiklerini ifade eden Başkan Yazıcı, Tuzla'nın engelsiz bir yaşam sunması için çalıştıklarını ve özel çocukların bu çalışmalara ayrı bir anlam kattığını dile getirdi. Programda Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır da özel çocukların ve ailelerinin devlet ve belediye tarafından desteklendiğini ifade ederek Başkan Yazıcı'ya teşekkür etti.

Özel çocuklarla bir araya geldiği etkinlikte Başkan Yazıcı, Cenk adlı özel çocuğun isteği üzerine bir sonraki buluşmada köfte ısmarlamayı kabul etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!