İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda dönüş hareketliliği sürüyor 

Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda dönüş hareketliliği sürüyor 
Özden ATİK - Hami YEŞİLYURT / İSTANBUL, (DHA) BAYRAMPAŞA’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda Kurban Bayramı tatilinin ardından dönüş hareketliliği sürüyor.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, Kurban Bayramı tatilinin ardından İstanbul'a dönüş yoğunluğu sürüyor. Tatilini İstanbul dışında geçirenlerin dönüşü nedeniyle otogarda sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşanıyor. Bu yoğunluk, öğle saatlerinden itibaren azalsa da gece saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Otobüs bekleyen bir yolcu olan Ece Bildirici, "Tekirdağ'dan ailemi ziyarete geldim, şimdi dönüyorum. 5 gün kaldım. Ziyaretlerimizi yaptık, biraz tatil yaptık, şimdi dönüş zamanı. Bayağı yoğun, çok kalabalık" dedi.

Kaptan şoför Murat Kuz, otogardaki yoğunluğun Ankara istikametinden gelen araçların trafikte sıkışmasından kaynaklandığını belirtti. Kuz, "Yoğunluklarımız Ankara - İstanbul istikametinde gelen araçlarımızın yoğunluğundan dolayı. Gördüğünüz gibi her taraf yoğun, buradaki yolcularla sıkıntı çekiyoruz. Çünkü araçlar trafikten gelemiyor. Gelemediğinden dolayı burada bizler sıkıntı çekiyoruz. Araçlar geldiğinde de buradaki trafik çıkışı yoğunluk olduğu için problem yüksek. Tabii ki bayram yoğunluğu buna hiçbir şey diyemeyiz. Biraz daha insanlarımızdan otobüsçü olarak bize nazik olmalarını düşünüyoruz. Yoğunluğun devam edeceğini bugün akşam saat 12'ye kadar söylüyoruz. Bayram çok güzeldi, yoğundu, otobüsçü olarak da iyiydi. Biz bayram yapamadık, ama herkes bayramını yaptı. Bir şey diyemeyiz. Buradaydık, araçların bakımlarını, sıralarını, peronlarını her şeyine yetişmek için buradaydık. Vatandaş için, halk için buradaydık. Bugünden sonra da biz kutlarız gibi geliyor" dedi.

İzmit'ten İstanbul'a gelen Günay Karagöz ise, "Bayram dönüşü geldik gidiyoruz. Ablamı ziyaretten İzmit'e dönüyorum. Bayramımız bitti, tatilimiz bitti evimize gidiyoruz. Çok güzel günlerimiz geçti, pikniklere gittik, ablamlarla sohbet ettik, şimdi evimize dönüyoruz" dedi. Ablasını ve yeğenlerini uğurlayan Faruk Esen ise,  "Ablam ve eniştem buradaydı onları gönderiyoruz. Bursa, Gemlik'ten geldiler. Bayram tatilimizi yaptık, şimdi geri gönderiyoruz. 4-5 gün kaldılar, çocuklara İstanbul'u gezdirdik. Şimdi uğurluyoruz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!