İstanbul
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bodrum FK zirve yarışı için galibiyet istiyor

Bodrum FK zirve yarışı için galibiyet istiyor
Fırat AKAY / BODRUM,(DHA)- Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ”Milli takım arasına 4-0’lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı” dedi. 

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Milli takım arasına 4-0’lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı" dedi.

1. Lig'in 5. haftasında 18 Eylül Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak Bodrum FK, 3 puana odaklandı. Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir ve tecrübeli oyuncu Kenan Özer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Apandisit ameliyatının ardından hızla iyileşen Taşdemir, "Çok şükür iyiyim. Hiç ummadığım bir ağrı ve sancıyla hastaneye gittik ve ameliyat olduk. 2 günde kendimize geldik, iyiyiz çok şükür. Herkese iyi dileklerini ileten ve arayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Taşdemir, "Milli takım arasına 4-0’lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip Sakaryaspor değişime uğradı. Büyük ve güçlü bir camia, ayrıca hoca değişikliği de oldu. 4 yeni transfer yaptılar. Böyle bir rakibe karşı oynayacağız, bu yüzden hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sakat oyuncularımızın bazıları takımla idmana geri dönmeye başladı, bu da bizi sevindirdi. Bu hafta Erkan sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Musah Mohammed ve Kenan bizimle oynamaya başlayacaklar, ancak ne zaman formalarını giyeceklerini zamanlamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu Kenan Özer ise sakatlıktan dönmenin ve futbol oynamanın özlemini çektiğini belirtti. Kenan, "Taraftarlarımızı ve futbol oynamayı gerçekten özledim. Sezon başı kampında çok iyi çalışmıştım. Hiçbir antrenmanı kaçırmadan üst düzeyde çalışarak güzel bir kamp geçirmiştik. Kampın son gününde arkadan aldığım sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kaldım. Doktorumuz bana 4-6 hafta arası bir süreç gerekebileceğini söyledi. Şu an 6.5 haftayı geride bıraktım ve son 10 gündür takımınla çalışmalara katılıyorum. Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Şimdi birkaç maç alışmam gerekecek ve o eski formuma geri dönmek için elimden geleni yapacağım. Bu hafta Sakarya deplasmanına gidiyoruz, güzel bir maç olacak. İçimizde hayaller kuruyoruz ve maç maç ilerlemek istiyoruz. Geçen sene son maçta kaybettiğimiz güzel anıları bu sene hep birlikte yaşamak istiyoruz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!