İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bursa merkezli otomat üreticisi 100 ülkeye ulaşmayı hedefliyor

Bursa merkezli otomat üreticisi 100 ülkeye ulaşmayı hedefliyor
İSTANBUL, (DHA)- Otomatların eskiden AVM gibi alanlarda görülen ve genelde yiyecek, içecek aldığımız makineler olduğu söyleyen Bursa merkezli otomat üreticisi Rulomatik’in Küresel Genişleme Yöneticisi Sinan Demir, “Bugün geldiğimiz noktada bu anlayış değişti. Şirket olarak tek kullanımlık araç kurulama havlusu gibi çeşitli ihtiyaçları karşılamaya yönelik otomatlar üretiyoruz. Hedefimiz en kısa sürede 100 ülkede hizmet verecek kapasiteye ulaşmak” dedi. Sektörde iş birliği içinde büyümeyi tercih ettiklerini söyleyen Rulomatik Küresel Genişleme Yöneticisi Sinan Demir, “Uluslararası patentlere sahip satış otomatları ve tek kullanımlık ürünlerimizle satış otomatı sektöründe dikkat çekiyoruz. Elbette başarımız sadece üretim kapasitemizden kaynaklanmıyor ve kazan-kazan ilkemize kadar uzanıyor. Ülke distribütörleri ve bölge bayileriyle kazanç paylaşımı yoluyla büyümeyi tercih ediyoruz. Bu iş birlikleriyle ürünlerimizi farklı pazarlara ulaştırıyoruz ve tüketicilere sürekli aynı kalitede ürünler sunabiliyoruz. Ayrıca, sürdürdüğümüz ekonomik fiyat politikası da başarımızın bir diğer unsuru. Paydaşlarımıza kaliteli ürünler tedarik etmenin yanı sıra, bu ürünleri direk üretim maliyetine yakın fiyatlarla satın alma olanağı tanıyoruz. Bayiler ve tüketiciler arasında güçlü bir dayanışma ağı oluşturuyoruz” diye konuştu. “PEK ÇOK ÜLKEYE DİSTRİBÜTÖRLÜKLER VERECEĞİZ” Globalde büyüme stratejilerine dair bilgi veren Demir, “Araba kurulama havlusu veren satış otomatı, kullanıcıların araçlarını kurulamalarını sağlamak için gelişmiş teknolojilere sahip bir otomat. Otomatta bulunan özel sensörler, araç boyutunu algılayarak kullanıcılara doğru miktarda havlu veriyor. Kullanıcılar, otomata ödeme yaparak tek kullanımlık mikrofiber havlularını alabilir ve araçlarını hızlı bir şekilde kurulayabilir. Şu an tek kullanımlık araba kurulama havlusu veren satış otomatımızı uluslararası arenada yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyor ve ülkelerden gelen distribütörlük taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Dünyanın pek çok ülkesine distribütörlükler ve bayilikler vereceğiz. 2024 yılının ilk çeyreği itibariyle hedefimiz, ABD, Avustralya, Kanada ve Kuzey Avrupa gibi bölgelerde Rulomatik araba kurulama havlusu sunan 5 bin adetlik kapsamlı bir satış otomatı filosunu faaliyete geçirmektir” dedi.  “GÜNLÜK ORTALAMA 500 BİN HAVLU SATIYORUZ” Önümüzdeki dönemde ulaşmayı hedefledikleri noktayı 100 ülke olarak vurgulayan Demir, “Bugün 30’dan fazla ülkede 9 bin 840 adeti Rulomatik satış otomatımızla sürücülerimizin kurulama havlusu ihtiyacını 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde karşılıyoruz. Günlük ortalama 500 bin havlu satıyoruz. Hedefimiz en kısa sürede 100 ülkede hizmet verecek kapasiteye ulaşmak. Bunu da mevcut paydaşlarımız ve bize katılacak yeni bayilerimizle başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bursa merkezli otomat üreticisi Rulomatik, otomatların sadece AVM'lerde görülen yiyecek ve içecek makineleri olmaktan çıkardığını ve çeşitli ihtiyaçları karşılamak için otomatlar ürettiklerini belirtti. Rulomatik Küresel Genişleme Yöneticisi Sinan Demir, uluslararası patentlere sahip satış otomatları ve tek kullanımlık ürünlerle dikkat çektiklerini söyledi. Şirketin büyüme stratejisine iş birliği ve kazan-kazan yaklaşımının önemli bir parça olduğunu vurguladı ve ülke distribütörleri ve bölge bayileri ile işbirliği yaparak büyümeyi tercih ettiklerini dile getirdi.

Demir ayrıca, Rulomatik'in uluslararası alanda büyümeyi hedeflediğini ve birçok ülkeye distribütörlükler ve bayilikler vereceklerini açıkladı. Şirketin hedeflerinden birinin, araba kurulama havluları sunan 5 bin adetlik satış otomatı filosunu ABD, Avustralya, Kanada ve Kuzey Avrupa gibi bölgelerde faaliyete geçirmek olduğunu belirtti. Bugün 30'dan fazla ülkede faaliyet gösterdiklerini ve günlük ortalama 500 bin havlu sattıklarını paylaşan Demir, önümüzdeki dönemde 100 ülkeye hizmet verme kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!