İstanbul
16 Kasım, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Butik pasta tasarımları göz doldurdu

Butik pasta tasarımları göz doldurdu
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU (TAVAS MYO) OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PROGRAMI TARAFINDAN DENİZLİ’DE ÇALIŞAN BUTİK PASTA TASARIMCILARI İLE ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURAN BİR SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tavas Meslek Yüksekokulu (Tavas MYO) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı tarafından Denizli’de çalışan butik pasta tasarımcıları ile öğrencileri buluşturan bir söyleşi düzenlendi.



Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği Kurucu Başkanı ve aynı zamanda Aşçılık Programı öğrencisi olan Nahide Erkan, Pasta Tasarımcısı Nilgün Egemen, Pasta Tasarımcısı Burçin Gayret ve Pasta Tasarımcısı Keziban Çeliköz’ün katılımlarıyla gerçekleşen söyleşinin moderatörlüğünü Aşçılık Programı ikinci sınıf öğrencisi Sinan Çivi gerçekleştirildi. Öğrenciler, butik pastacılık ile ilgili merak ettikleri soruları değerli şeflere yönelterek sektörü yakından tanıma fırsatı yakaladı.



Söyleşinin sonunda pasta tasarımcısı şefler Aşçılık Programı öğrencileri ile birlikte şeker hamurundan figür yapım teknikleri üzerine atölye çalışması gerçekleştirdiler. PAÜ Tavas MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Parlaz başta etkinliğin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Aşçılık Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Sinem Türk Aslan ve Öğr. Gör. Figen Yüce olmak üzere, konuk pasta tasarımcılarına, etkinliğe katılan öğrencilere ve destek veren herkese teşekkürlerini ilettiğini bildirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!