İstanbul
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Büyükkılıç: Kayseride sağlık alanında en güzel hizmetler veriliyor

Büyükkılıç: Kayseride sağlık alanında en güzel hizmetler veriliyor
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, HAYIRSEVER KESKİNKILIÇ AİLESİ’NİN DESTEĞİYLE YAPIMI TAMAMLANAN YAHYALI DEVLET HASTANESİ BÜNYESİNDEKİ DİYALİZ ÜNİTESİ AÇILIŞ TÖRENİ’NE KATILDI. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ; “TÜRKİYE’MİZİN HER YERİNDE, ÖZELLİKLE KAYSERİ’DE SAĞLIK ALANINDA EN GÜZEL HİZMETLER VERİLİYOR” DEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Devlet Hastanesi bünyesindeki Diyaliz Ünitesi'nin hayırsever Keskinkılıç Ailesi'nin katkılarıyla yeniden düzenlenen açılış törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her yerinde, özellikle Kayseri'de sağlık alanında kaliteli hizmetler sunulduğunu belirtti.

Yahyalı Devlet Hastanesi içinde yer alan diyaliz merkezinin yenilenerek daha modern ve konforlu bir merkeze dönüştürüldüğü açılış töreni, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, Yahyalı'nın güzel insanlarını selamlayarak, hayırsever bir işin gerçekleştirilmesini anlamlı bulduğunu ifade etti. Kayseri'nin hayırsever bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, hayırseverlik anlayışıyla çalıştıklarını ve bu yardımseverliğin bir örneğini Yahyalı'da yaşadıklarını vurguladı.

Başkan Büyükkılıç, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini belirterek, Türkiye genelinde ve Kayseri'de sağlık hizmetlerinin kaliteli, fedakarlıkla ve insan odaklı olduğunu söyledi. Kayseri'de sağlık alanında mükemmel hizmetlerin sunulduğunu ve şehir hastanesi, tıp fakültesi hastanesi gibi birçok akredite sağlık kuruluşunun bulunduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı'na minnet duyduğunu dile getirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili S. Bayar Özsoy ise babasının böbrek yetmezliğinden hayatını kaybettiğini belirterek, o dönemde tedavi olmanın zor olduğunu söyledi ve bu nedenle diyaliz ünitesinin önemine vurgu yaptı. Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya da hayırsever Keskinkılıç ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederek, diyaliz ünitesinin ilçeye kazandırılmasının önemine değindi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Başkan Büyükkılıç'a ilçeye sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, turizm alanındaki yatırımlara da değindi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ise Kayseri'de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, şehrin huzur verici bir yer olduğunu ifade etti.

Açılış töreninin ardından diyaliz ünitesinin açılışı gerçekleştirildi ve Başkan Büyükkılıç, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!