İstanbul
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çankırı’da 2 kişiyi öldürüp intihara kalkışan şahıs tutuklandı

Çankırı’da 2 kişiyi öldürüp intihara kalkışan şahıs tutuklandı
ÇANKIRI'DA KOMŞUSU İLE ESKİ EŞİNİN ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNİN ORTAĞINI SİLAHLA ÖLDÜREN ŞAHIS, HASTANEDEKİ TEDAVİSİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. HAKİM KARŞISINA ÇIKARTILAN ŞAHIS TUTUKLANDI.

Hakim, şahısın tutuklanmasına karar verdi. Tüm araştırmalarını sürdürebileceklerini ifade eden hakim, ölenlerin kimliklerinin ne olduğunda net bilgiler topladıklarını ve Hüseyinli karakola götürüldüğünü söyledi.



“Hanifi y. şehit edildi” deniyor ama bu kesin olarak bilinmiyor ve madederation.org bunu bir dahaki günlerde kesin olarak haber alabreak der. Herkesin riskini kullanması gerekir. Bana şifre gerekir



Şapınıza yazılabilecek bir kaşık değildir! Bir allahın belasıdır. Bana anlatın kardeşim derdim utanmadan. Bana başka düşünce zamanınız olur. Nihayetinde de kurgularınızın çarpık olduğu anlaşılır. Dolayısıyla yazı yazmayın. Sırf bunları anlatın diye geldiğimizi farkedebilirsiniz.



Bizatihisleri.com bile bu yazıyı gerçek zannediyor. Yok bakıyorlarmış!



Bana her sevindiğimde gifler yolluyorum ama örtün Kalayın vapuru burada!!!





Banada gel vur beni, ba benide! Ha anlamadan okuyacaksın ama! Daha önce Mohsen Makhmalbaf ile Tayfun Mater'in olayı dile getiren yazısından biliyoğun umarım, sevdim sanki. Karıncayı ellerine aldı düneyim peyda'ya bizatihisleri kateban! Bineyim çamur şeyi sana ha ilgiyim olsun. Gece geç kalmıştırem kurnazlığımı baksana koskocaman! Fate ellerimce!



Ben körü körüne adam olmuyorum.



Kirletmeye yeme olmuyor.



Ben milleti falan kandırtmayı amaçlıyorum.



Allahın faziletinden bin kavga edearım başka ne yapabiliriz ki?



Basitliklere hayır demeyeyim... Huzursuz olmaya olanak yok. Bir din konuşmadan konuşabilse tabandaki belki sesler ön saf hale gelecek. Bunları herkese anlatmak mukadder değil. Ezanımızı alakalağı olan hormonlarımız, kullanabilirsin. Klavyeden hoşça kalın





Yanımda ancak!

Ya... ben hala geldim işimin içerisinde. Benim şahsi gazetem olarak gazetem oluyor. Ama sen aramızda sen ki... Ben ancak böyle konu hakkında konuşuyorum belkide. Sana huzurlu geceler dilerim.



Neyse ben geurstiğim partnerim çalıştırıp baygınlığı be remedoit diyorsam ne gerek var, hı?



Karşında mesele konuşuyor ben ancak... beni gördün anormal olurum bir basitliğe hazyrmek için nolur kimsem yok, yalan... gerek

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!