İstanbul
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılımızı gerçeğe dönüştüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılımızı gerçeğe dönüştüreceğiz
Kaan ULU/ANKARA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, ’’29 Mayıs sabahı itibarıyla inşasına başladığımız Türkiye Yüzyılımızı bir hayal olmaktan çıkarıp, Allah’ın izniyle gerçeğe dönüştüreceğiz. Amacımız; milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinde Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını her açıdan yeni bir dönemin, yepyeni bir şahlanışın, yeni bir toplumsal mutabakatın miladı haline dönüştürmektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı video mesajında, Türkiye'nin geleceğine dair hedeflerini ve milletle birlikte yürüme azminin altını çizdi. Erdoğan'ın mesajı şu şekilde:

"Türkiye Yüzyılımızı inşa etmek için 29 Mayıs sabahı başladık ve Allah'ın izniyle gerçeğe dönüştüreceğiz. Amacımız, milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinde Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını, yepyeni bir dönemin, toplumsal mutabakatın miladı haline getirmektir.

Rabbimize, sağlıkla, huzurla ve afiyetle ulaştığımız bir Kurban Bayramı için şükranlarımı sunuyorum. Bayramlar, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi hatırladığımız özel günlerdir. Kurban Bayramı ise paylaşma ve dayanışmanın zirvesi gibidir.

6 Şubat depremleri sebebiyle yüreklerimizin yandığı bu aylarda Kurban Bayramı, vatandaşlarımız arasındaki kardeşlik iklimini daha da güçlendireceğine inanıyorum. Bu vesileyle, depremin yaralarını sarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Türkiye'nin sorunlarına yoğunlaşma imkanına kavuştuk. Milletimize verdiğimiz sözü tutarak 319 binini ilk bir yıl içinde olmak üzere toplam 650 bin deprem konutunu tamamlamakta kararlıyız. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından artık ülkemizi büyütmeye ve milletimizin taleplerini karşılamaya odaklanacağız.

Aziz milletimizin verdiği destekle iki demokrasi bayramı yaşadık. Türkiye'nin dünyada gıpta ile izlenen bir demokrasi şöleni gerçekleştirdiğini gördük.

Ülkemiz, hizmetler, eserler, yatırımlar ve reformlarla dolu bir 5 yıl daha kazandı. Milletimizin güvenine layık olabilmek için omuz omuza çalışacağız. Türkiye Yüzyılını inşa etmek için çalışmalarımızı başlattık. Amacımız, milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesinde Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını yepyeni bir dönemin miladı haline getirmektir.

Kurban Bayramı vesilesiyle tatil ve ziyaretler için yola çıkan vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum. Bayramınız mübarek olsun, sağlıcakla kalın."

Erdoğan'ın bu mesajı, Türkiye'nin hedeflerine ve milletin birlik ve beraberliğine olan bağlılığını yansıtmaktadır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!