İstanbul
06 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Cumhurbaşkanı Erdoğandan emekli maaşı açıklaması: “İyileştirmeler için bakanlarımıza talimatı verdim”

Cumhurbaşkanı Erdoğandan emekli maaşı açıklaması: “İyileştirmeler için bakanlarımıza talimatı verdim”
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, EMEKLİLERİN MAAŞLARINA İLİŞKİN, “YAPILABİLECEK İYİLEŞTİRMELER HUSUSUNDA BAKANLARIMIZA GEREKLİ TALİMATI VERDİM. CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZ, HAZİNE VE MALİYE BAKANIMIZ İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANIMIZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI” DEDİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin maaşlarını iyileştirme amacıyla önemli talimatlar verdiğini belirtti. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, seçim zaferini ve ülkenin geleceği için taşıdıkları sorumluluğu vurguladı.

Erdoğan, seçim sonuçlarının Türkiye'nin istikrar, demokrasi, güven ve özgürlüğe ne kadar değer verdiğini gösterdiğini ifade etti. Aynı zamanda, geçmiş 21 yılda elde ettikleri başarıları ve milletin desteğini önemsediklerini belirtti.

Başta Bayburt ve Gümüşhane olmak üzere seçim sözlerini yerine getirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Türkiye'nin minnet borcunu daha fazla eser üreterek ödeyeceklerini ifade etti.

Erdoğan, seçim döneminde yaşanan zorluklara ve olumsuzluklara rağmen Türk demokrasisinin namusunu ve şerefini koruduklarını belirtti. Siyasi mücadelenin hudutlarını çiğneyenlere ve ahlaki çizgilere saygı göstermeyenlere karşı durduklarını ifade etti.

Ayrıca, gelecekteki sonuçları itibariyle çok kritik bir seçim yaşandığını ve Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini vurguladı. Yine de kendi partilerinin rekora imza attığını ve bu zaferin tarihe geçeceğini söyledi.

Erdoğan, muhalefetin kavgalarına ve çatışmalarına dikkat çekti, ancak kendi partilerinin kendi gündemlerine odaklandığını, rakiplerinin zayıflığını medet ummadığını ve kendi oyun planlarına sadık kaldığını belirtti.

Kongre sürecine de değinen Erdoğan, bu kongrenin hem parti içi ahitleşme töreni hem de 2024 yerel seçimleri için bir sinerji kaynağı olacağını ifade etti.

Erdoğan, hükümetlerinin göreve başladığı günden bu yana birçok müjdeyi paylaştıklarını ve emeklilerin beklentilerini de göz ardı etmediklerini belirtti. Emeklilere yönelik iyileştirmelerin devam edeceğini söyledi.

Konuşmasının sonunda Başbağlar katliamında hayatlarını kaybedenleri andı ve terörle mücadelenin devam edeceğini, teröristlerin izini bırakmayacaklarını ifade etti. Ayrıca, Filistinli kardeşlerimize yönelik dua etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!