İstanbul
05 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Deloitte Türkiyeye 6 yeni ortak

Deloitte Türkiyeye 6 yeni ortak

Deloitte, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış altı deneyimli direktörünü ortak olarak atadı. Denetim, vergi ve danışmanlık alanlarında geniş bir yelpazede profesyonel hizmetler sunan Deloitte, yeni ortak atamalarıyla şirketin büyümesini ve uzmanlık alanlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Yeni ortaklar ve görevlerine dair bilgiler şu şekildedir:

**1. Sunay Anıktar (Denetim):** Sunay Anıktar, Deloitte Türkiye'ye 2010 yılında katılmıştır ve finansal hizmetler sektörü başta olmak üzere birçok yerli ve yabancı finansal kurum ve sanayi şirketinin denetiminde görev almıştır. Orta Doğu bölgesindeki birçok yerli ve yabancı şirketin satın alma ve birleşme çalışmalarına da katılan Anıktar, Deloitte Türkiye Güvence Hizmetleri Lideri ve İslami Bankacılık Lideri olarak görev yapmaktadır.

**2. Murat Günaydın (Risk Danışmanlığı):** Murat Günaydın, 2015 yılında Deloitte Türkiye'ye katılmıştır. İç denetim, risk yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında farklı endüstrilerde görev almıştır. Halen şirketin iç denetim, sürdürülebilirlik ve aile şirketlerine yönelik hizmetlerine liderlik etmektedir.

**3. Serap Koçdar (Denetim):** Serap Koçdar, 2005 yılında Deloitte Türkiye'ye katılmıştır. 18 yıllık denetim deneyimine sahip olan Koçdar, finansal hizmetler, üretim ve hizmet sektörlerinde birçok yerel ve uluslararası kuruluşun denetimlerinde görev almıştır. Ayrıca Türkiye Bağımsız Denetim Derneği üyesi olan Koçdar, önemli bir bilgi birikimine sahiptir.

**4. Ferda Akkılınç Ilıca (Denetim):** Ferda Akkılınç Ilıca, 2005 yılında Deloitte Türkiye'ye katılmıştır. ABD'de Stevens Institute of Technology'de değişim öğrencisi olarak bulunmuştur. Küresel Değişim Programı çerçevesinde Deloitte New York ofisinde çalışmıştır. Akkılınç Ilıca, US GAAP, PCAOB, UFRS ve TFRS konularında deneyime sahiptir.

**5. Barış Yenidünya (Danışmanlık):** Barış Yenidünya, 2020 yılında Deloitte Türkiye'ye katılmıştır. Bankacılık, telekom, hizmet ve üretim gibi farklı sektörlerde analitik, yapay zekâ ve veri alanlarında hizmet vermiştir. ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünden lisans ve yüksek lisans derecelerine sahiptir.

**6. Öykü Kalkavan (Risk Danışmanlığı):** Öykü Kalkavan, 2010 yılında bilgi sistemleri risk hizmetleri alanında kariyerine başlamıştır. Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı Bölümü'nde finans, telekom, enerji, otomotiv, teknoloji sektörleri başta olmak üzere birçok yerel ve küresel firmanın BT risk ve uyum danışmanlığı ile BT denetimi alanlarında hizmetler sunmaktadır.

Bu yeni ortak atamaları, Deloitte'nin daha geniş bir müşteri kitlesi ve uzmanlık alanlarında büyümeyi hedeflediğini göstermektedir. Bu direktörler, şirketin daha da başarılı olmasına katkıda bulunmaya devam edecektir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!