İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Denizlide halkın sofrası törenle hizmete açıldı

Denizlide halkın sofrası törenle hizmete açıldı
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIN UCUZ, LEZZETLİ VE SAĞLIKLI YEMEĞE ULAŞMASI İÇİN DENİZLİ’NİN İLK KENT LOKANTASINI HİZMETE AÇTI. BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU, İKİNCİ KENT LOKANTASINI ÜNİVERSİTE BÖLGESİNDE AÇACAKLARINI MÜJDELEDİ.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için Denizli’nin ilk Kent Lokantasını hizmete açtı. Başkan Çavuşoğlu, ikinci Kent Lokantasını üniversite bölgesinde açacaklarını müjdeledi.



Sosyal belediyecilik alanında hizmetlerine yenisini ekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için Denizli’nin ilk Kent Lokantasını törenle hizmete açtı. Otogarda düzenlenen açılışa, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, ilçe belediye başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Başkan Çavuşoğlu, güzel bir yolculuk hayaliyle başladıkları süreçte Denizli’de herkese dokunan, ihtiyaçları önceleyen sosyal bir belediyecilik şiarını her geçen gün daha da büyütmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “İnsanların yüzünün güldüğü, kadınlarının sokağa çıktığında mutlu olduğu, yüzü gülen insanlarla mutlu bir Denizli yolculuğumuzun devamında hep birlikte yeni bir güne başlıyoruz” dedi. Göreve geldikleri günden beri hayata geçirdikleri emekliler, yeni doğum yapan kadınlar, çiftçi, hayvan yetiştiricileri ve eğitim başta olmak üzere sosyal destek projelerinden bahseden Başkan Çavuşoğlu, artık evde bakım hizmetlerini de Büyükşehir Belediyesi personeli ile asıl ihtiyaç duyanlara yönelik sürdüreceklerini söyledi.



Sosyal belediyecilikte yeni bir adım


Kişiye özel tahsis edilen araç saltanatına son verdiklerini anlatan Başkan Çavuşoğlu, “Kısa süre içerisinde Denizli’de ilk kreşi hizmete açacağız. Bu sayının kısa zamanda 4’e çıkacak. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Kent Lokantası ile artık Denizli’de ucuz yemeği sosyal belediyecilik anlamında desteklemeye yeni bir adım, yeni bir şiar kazandırıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı Kent Lokantası yolculuğu Türkiye’nin her tarafına dalga dalga yayılmakta. Ekrem Başkanımızın bu vizyoner duruşu ve İstanbulluların sorununa sahip çıkarken sadece İstanbul’un değil, tüm Türkiye’ye bir bakış açısı getirmesi birilerini rahatsız etmiş vaziyette” ifadelerini kullandı.



“Ekrem Başkanım yalnız değilsiniz”


Başkan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her gün yargı eliyle Ekrem İmamoğlu’nu dizayn etmeye çalışanlar bilmelidir ki, bu saatten sonra elinizden geleni ardınıza koymasanız da halkımız Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basmaya devam edecektir. Buradan Ekrem Başkanımıza bu dostlarımızla birlikte sesleniyoruz ki ‘Ekrem Başkanım yalnız değilsiniz.’ Bizler kardeşleriniz olarak sizlerin yanındayız ve o yargı sopasını başınızda sallayanlar bilmelidir ki yine Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde önce Başbakanlığa sonra Cumhurbaşkanlığına ulaşmıştır. Yargı eliyle Recep Tayyip Erdoğan’a verilen siyasi yasak yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin önderliğinde kaldırılmıştır. Bugün aynı yasaklarla şikayet edenler, kendi gelecekleri sonun başlangıcı nedeniyle de Ekrem İmamoğlu’nu ve bu anlamda mücadele edenlere dizayn çabaları içerisine girmişlerdir. Bu arada başta ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı olmak üzere hepsine bir tek şeyi söylüyoruz ki, artık sonun gelmeye başladığı bir yerde neyle çabalarsanız çabalayın, artık halkın iktidarı yolculuğunda bu ülke büyük bir yolculuğa çıkmıştır. Artık bu saatten sonra yolun sonu görünmüştür.”



İlk yemek dağıtımı Başkan Çavuşoğlu’ndan


Çok kısa süre içerisinde üniversite bölgesinde ikinci Kent Lokantasını hizmete açacaklarını duyuran Başkan Çavuşoğlu, “Buradan size söz veriyorum. Hem kreşimiz hem de kent lokantamızın sayısı en kısa sürede iki elin parmaklarını geçecek hale getireceğiz. Ciddi rakamlarla hizmet veren kent lokantası ve kreşlerde buluşmak dileğiyle. Bugün açılışımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Denizli’nin ilk Kent Lokantasının açılış kurdelesi kesildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda önlük giyip ilk yemek dağıtımını yapan Başkan Çavuşoğlu mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayrandan oluşan günün menüsünü ikram etti. Verilen hizmetten memnun olan vatandaşlar Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!