İstanbul
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

DEÜde bayramlaşma töreni

DEÜde bayramlaşma töreni
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLEDİ. REKTÖRLÜK FUAYE ALANI’NDA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (DEÜ) MENSUPLARINA SESLENEN REKTÖR NÜKHET HOTAR, “YAŞADIĞIMIZ BÜYÜK FELAKETİN ACISINI HALA YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ. BU ACILARIN BİR DAHA YAŞANMAMASINI UMUYOR, ÜLKEMİZİN DAHA RAHAT VE HUZURLU BİR GELECEK SAHİBİ OLMASINI DİLİYORUM. ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İÇİNDE KURUMUMUZUN BAŞARI ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTMEK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Kurban Bayramı dolayısıyla özel bir bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi. Rektör Nükhet Hotar, Rektörlük Fuaye Alanı'nda üniversite mensuplarına hitap ederken, duygu dolu sözlerle şunları ifade etti: "Büyük felaketin izleri hala yüreğimizde. Bu acıları bir daha yaşamamak temennisinde bulunuyor, ülkemizin daha huzurlu bir geleceğe sahip olmasını diliyorum. İlerleyen dönemde, birlik ve dayanışma ruhuyla kurumumuzun başarısını daha da yükseltmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olarak Kurban Bayramı öncesi personel ve üyeler arasında bir Bayramlaşma Töreni düzenledi. Fakülte dekanları, yüksekokul ve enstitü müdürleri, öğretim üyeleri ve idari personel bu özel etkinlikte bir araya geldi. Rektör Hotar, bu birlikteliğin önemine vurgu yaparak, "Ülkemiz zor zamanlarda bir araya gelerek sorunların üstesinden geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık ve devletimizin sunduğu tüm imkanları onlar için seferber ettik. Bayramlar, birlik, bütünleşme ve paylaşmanın doruk noktasıdır. Özel günlerde bir araya gelmek, barış, huzur ve motivasyon açısından son derece önemlidir."

Üniversite yönetimi olarak, gelecekte de görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inançlarını dile getiren Rektör Hotar, "Üniversitemizin başarısını artırmak, uluslararası alanda Türkiye'ye katma değer sağlamak için birlikte çalışacağız. Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin desteğiyle Dokuz Eylül Üniversitesi'ni daha büyük başarılara taşıyacağız. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum."

Bayramlaşma töreninin bir diğer konuşmacısı olan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Aliye Akçalı, "Büyük felaketin gölgesinde olduğumuz bu günlerde bir arada olmanın önemini biliyoruz. Gelecek günlerin ülkemize güzellikler getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Güvenlik Müdürü Mehmet Açıkgöz ise milli ve manevi duyguların birleştiği bayramlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Kurban bayramımızın, ülkemize ve milletimize huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!