İstanbul
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

DHA YURT BÜLTENİ - 12

DHA YURT BÜLTENİ - 12

ŞANLIURFA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

ŞANLIURFA'nın Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında gerçekleşen zincirleme bir trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı. Olayın güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi.

Olay, öğleden sonra Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine doğru giden Hakan A. yönetimindeki 63 L 5504 plakalı kamyon, İlhan Yetim'in kullandığı 80 ADT 557 plakalı hafif ticari araç ve sürücüsünün ismi açıklanmayan 63 M 5129 plakalı kamyonet arasında meydana gelen bir trafik kazası sonucunda gerçekleşti. Kaza sonrasında birçok ambulans ve güvenlik ekibi bölgeye yönlendirildi. Sağlık personeli, kaza yerinde yaptıkları müdahalenin ardından kamyonet sürücüsü İlhan Yetim (33) ve yanındaki Abdullah Karataş'ın (18) yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaza sonucunda yaralanan 4 kişi ise kent merkezindeki hastanelere sevk edildi.

Kaza, güvenlik kameralarına kaydedildi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DENİZİN TAŞTIĞI İSKENDERUN SAHİL KESİMİNDE, SU TAHLİYE EDİLİYOR

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, depremin ardından yaşanan zemin çökmesi ve sıvılaşma nedeniyle oluşan su taşkını sonrası tahliye çalışmaları devam ediyor. Sahil şeridindeki su baskını, yağışlar ve rüzgarın etkisiyle yeniden meydana geldi.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin etkisiyle denizden taşkın sonucu su baskınları meydana gelen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, son günlerde etkili olan şiddetli yağışlar ve lodos nedeniyle sahil kesiminde su seviyesi yükseldi. Atatürk Bulvarı ve Mete Aslan Bulvarı'ndaki esnaf, su baskınları nedeniyle olumsuz etkilendi. Deprem sonrası kanalizasyon altyapısında çökme meydana gelen bölgelerde su tahliye işlemleri başlatıldı. Çevre kirliliği açısından da gerekli incelemeler yapılıyor.

ÇANAKKALE'DE YAT, MENDİREĞE ÇARPTI

ÇANAKKALE'nin Eceabat ilçesinde bulunan Yat Limanı'nın mendireğine çarpan bir özel şirkete ait yat, kontrollü bir şekilde kurtarılmaya çalışılıyor. Olayda kaptanın dışında yatta herhangi bir kişinin bulunmadığı ve büyük hasar oluşmadığı bildirildi.

İstanbul'dan Yunanistan'a gitmekte olan İngiliz bayraklı 18 metre uzunluğundaki özel şirkete ait lüks yat 'Gemini', bilinmeyen bir nedenle Eceabat Yat Limanı'nın mendireğine çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine Sahil Güvenlik ekipleri ve Çanakkale Liman Başkanlığı personeli bölgeye sevk edildi. Vidanjörlerle bölgede tahliye çalışmaları yapılıyor.

SELAMINI ALMAYINCA KULAKLIĞINI GASP EDEN KİŞİ TUTUKLANDI

Samsun'da, selamını almadığı gerekçesiyle 20 yaşındaki P.S.E'yi darp eden ve kablosuz kulaklığını gasp eden 17 yaşındaki S.D. tutuklandı. Olayın mağduru, şüphelilerin kıskançlık ve gasp amaçlı hareket ettiğini iddia ediyor. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, S.D. ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

DEPREMDE HASAR GÖREN MİNARENİN YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde zarar gören bir caminin minaresi kontrollü bir şekilde yıkıldı. Minarenin yıkımı, güvenlik önlemleri alındıktan sonra gerçekleştirildi.

OFF-ROAD GRUBU ÖNLERİNE ÇIKAN DOMUZ SÜRÜSÜNÜ KOVALADI

Ordu'nun Altınordu ilçesinde off-road tutkunları, önlerine çıkan domuz sürüsünün peşine düşerek koşarak kovaladılar. Bu ilginç anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!