Espressolab, 'Dünyanın En İyi Pasta Şefi' ödülünün sahibi Amerikalı şef Antonio Bachour'u ağırladı ve özel tatların eğitimini alan şefler, tarifleri Merter ve Caddebostan mağazalarında misafirleriyle buluşturacak. Espressolab, yerli ve milli bir marka olarak, Amerikalı şef Antonio Bachour ile iş birliğine imza attı. Antonio Bachour, pastacılık ve hamur işi lezzetlerin inceliklerini Espressolab şeflerine aktardı. Bu iş birliği sonucunda Espressolab'ın menüsüne Bachour'un özel reçeteleri eklendi. Yeni lezzetler 15 Temmuz'da Espressolab Roastery ve Caddebostan mağazalarında sunulacak. Antonio Bachour, Türkiye'deki tatlıların çeşitlenmesini ve Espressolab gibi markaların kalite ve tazelik konularında öne çıkmasını takdir ettiğini belirtti. Espressolab, kahve dükkanlarında sunulan yiyeceklerin de kahve kadar önemli olduğunu vurgulayarak günlük üretim ve açık mutfak konsepti ile misafirlere taze ve lezzetli ürünler sunduğunu ifade etti. Antonio Bachour'un tarifleri arasında çikolatalı bisküvi, Mont Blanc, Antep fıstıklı çilekli kek gibi lezzetler bulunuyor. Bu iş birliği, Espressolab'ın lezzet çeşitliliğini artırmayı hedefliyor.
Dünyaca ünlü pasta şefinin imza tarifleri Espressolabda
ESPRESSOLAB, ‘DÜNYANIN EN İYİ PASTA ŞEFİ’ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ AMERİKALI ŞEF ANTONİO BACHOUR’U ESPRESSOLAB ROASTERY’DE AĞIRLADI. ANTONİO BACHOUR’UN REÇETELERİNDEN ÖZEL TATLARIN EĞİTİMİNİ ALAN ŞEFLER, TARİFLERİ MERTER VE CADDEBOSTAN MAĞAZALARINDA MİSAFİRLERİYLE BULUŞTURACAK.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.