İstanbul
04 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Dursun Özbek: Galatasarayı torunlarımıza gurur duyduğumuz bir şekilde bırakacağımıza yürekten inanıyorum

Dursun Özbek: Galatasarayı torunlarımıza gurur duyduğumuz bir şekilde bırakacağımıza yürekten inanıyorum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray için doğru adımları atmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Galatasaray'ı gelecek nesillere gurur duyulan bir şekilde miras bırakacağımıza içtenlikle inanıyorum" dedi.

Galatasaray Divan Kurulu'nun Haziran ayı olağan toplantısı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlendi. Toplantıda ayrıca Futbol A Takımı'nın kazandığı Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupası da sergilendi.

Başkan Dursun Özbek, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün, futbol takımımızın evi Florya'dayız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyet'in 100. yılını şampiyon olarak kutlamanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Divan Başkanlığı'na ve toplantımızı bu güzel mekanda düzenlediği için teşekkür ederim. Ayrıca bugün önemli bir teşekkürü Divan Kurulu üyelerimize sunmak istiyorum. Göreve geldiğimizden bu yana Divan toplantılarına verdiğimiz önemi biliyorsunuz. Burada ele alınan her konu, her yapıcı eleştiri ve her öneri çok kıymetliydi. Biz burada her zaman doğru yolu bulmak için tartıştık ve konuştuk. Bu anlayışın tüm camiamıza örnek olduğuna inanıyorum ve bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca şampiyonluk yolunda rakiplerle verdiğimiz mücadelede hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da büyük bir teşekkür borçluyuz. Onların katkısı büyüktü. Sezon başından bu yana stadyumumuz her zaman doluydu. Taraftarlarımızın desteğiyle Ali Sami Yen'de rekor sayıda maç oynamaya devam ediyoruz ve bu desteğin daha da artacağını umuyorum. Ayrıca bu toplantıların, Galatasaray ailesinin sevgi iklimini oluşturmada önemli bir parça olduğunu belirtmek isterim. Umarım bu şekilde devam ederiz ve Galatasaray'ımız için doğru adımları birlikte atmaya devam ederiz. Çocuklarımıza ve torunlarımıza gurur duyduğumuz bir Galatasaray bırakacağımıza içtenlikle inanıyorum. Şimdi sırada kurucumuz Ali Sami Yen'in koyduğu hedef var: 'Türk olmayan takımları yenmek.' Yaşasın Galatasaray."

Ayrıca, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Levent Yaz mali konularla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının sonunda, Galatasaray üyeleri Süper Lig şampiyonluğunu kutlamak için tesislerde düzenlenen mangal partisine katıldılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!