İstanbul
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Eczacılık Fakültesinde “Eczacılık Yemini Töreni”

Eczacılık Fakültesinde “Eczacılık Yemini Töreni”
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ MESLEĞE İLK ADIMLARINI ATACAKLARI YOLDA YEMİNLERİNİ ETTİLER.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, mesleklerine adım atarken yeminlerini etmek için bir araya geldi. Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı'nda düzenlenen "Yemin Töreni"ne, Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ergun, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sinem Ilgın ve Prof. Dr. Yusuf Özkay, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Eskişehir Eczacı Odası Genel Sekreteri Eren Eryılmaz, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ergun, mezun olan öğrencilerin yeni bir hayata başlamalarının sevinç verici olduğunu ifade ederek, "Hepinizin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmelisiniz. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir" şeklinde konuştu.

Eskişehir Eczacı Odası Genel Sekreteri Eren Eryılmaz ise öğrencilere hayatta başarılar dilerken, Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olarak bu törende bulunmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yıl Sonu Komitesi adına konuşma yapan Ecz. Melis Umay Yılmaz, mezun olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını belirterek duygularını paylaştı.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 5. Sınıf Temsilcisi Eylem Tarhane ise yemin töreni konuşmasında, köklü bir okul olan Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde eğitim aldıkları için gururlu olduklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından dereceye giren Eczacılık Fakültesi öğrencileri başarı belgelerini Dekan Bülent Ergun'dan alırken, Eskişehir Eczacı Odası Genel Sekreteri Eren Eryılmaz ise Yıl Sonu Komitesinde yer alan öğrencilere mezuniyet başarı belgelerini takdim etti. Mezun öğrencilerin, mezuniyet başarı belgeleri Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Programın sonunda öğrenciler, mesleklerinin ilk adımı olan Eczacılık Yeminini Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Özkay ile birlikte ettiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!